šuška se

Podstakli glasine prisnom fotografijom: Džejla Ramović u vezi sa poznatim influenserom?

0

Mlada pevačica Džejla Ramović sve više pažnje privlači svojim privatnim životom, iako to možda ne bi želela u toliko meri.

foto: Instagram
foto: Instagram

Džejla Ramović je popularna od momenta kad se pojavila na sceni, a svojim besprekornim glasom i talentom je osvojila mnogobrojnu publiku. Njen privatni život je često bio meta mnogih medija, ali pevačica se trudila da dosta toga zadrži za sebe.

 

Ono što je trenutno aktuelno, jesu glasine o navodnoj romansi sa hrvatskim influenserom Markom Vuletićem, a njihova poslednja prisna objava je dodatno podgrejala glasine.

Naime, Marko je objavio fotografiju na kojoj je jako blizak sa pevačicom, a u opisu stoji kratko "Moje malo pile".

Ispod objave su se nizali pozitivni komentari, a među njima je bila i Džejlina sestra Lejla, pa tako i reakcija porodice i prijatelja govori dosta toga o odnosu pevačice i influensera.

 

Džejla Ramović
foto: Instagram/printscreen

Inače, Marko živi u Zagrebu, ali je otputovao u Barselonu, gde Džejla studira, a sudeći po Instagramu, odlično su se proveli. Ono što je još više potvrdilo sumnje jeste i Markova objava dok mu Džejla pegla majicu za izlazak.

 

Ovo nisu jedine zajedničke objave. Influenser je prisustvovao i venčanju Džejline sestre Lejle, a takođe su zajedničke fotografije objavljivali i ranije.

 

 

makonda-tracker