savrešeno

Jednostavno, a efektno, sportski, a prefinjeno: Zbog ove odevne kombinacije Džejle Ramović mnoge žene jedva čekaju jesen

0

Mlada pevačica Džejla Ramović privukla je pažnju javnosti nakon takmičenja u "Zvezdama Granda", a osim odličnog pevanja ona ima i prirodnu lepotu na kojoj joj zavide mnoge mlade koleginice

foto: Instagram
foto: Instagram

Prelepa mlada pevačica Džejla Ramović važi za jednu od najzgodnijih i najlepših pevačica sa naših prostora.

 

Za prvo mesto u poznatom muzičkom takmičenju izborila se sjajnim vokalnim sposobnostima, a ono što se ne može poreći jeste i činjenica da poseduje vanvremensku lepotu, šarm i harizmu.

 

 

Džejla je bila takmičarka Marije Šerifović koja joj je pružila neizmernu podršku i pomogla joj da savlada tremu i postane samouverena i sigurna u sebe. 

 

Ova prelepa mlada žena često je znala da publiku iznenadi prelepim odevnim kombinacijama koje je mogla da ponese svaka žena.

 

Jednu od njih Džejla je nedavno pokazala na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da jedva čekaju neki prohladni dan kada mogu da iskopiraju ovaj njen stajling. 

 

 

Savršen spoj crne majice i košulje sa jednostavnim krem pantalonama i dubokim patikama u istoj boji idealan je izbor za svaki dan i gotovo svaka žena ovakvu kombinaciju može da napravi čak iako ne ide u veliku kupovinu.

 

Idealna je za promenljive jesenje dane, pa su mnoge žene baš ovom odevnom kombinacijom bile oduševljene. 

 

U kakvim još kombinacijama smo je viđali pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 10 Foto: Instagram Printscreen

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker