problemi u raju

Godinama je strpljivo čekala, a on ju je IZNEVERIO: Najlepši par na svetu pred razvodom?

0

Divnih 13 godina braka su proveli kao najsrećniji slavni par, a sada mediji javljaju da je manekenka napustila zajednički dom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Problemi u ljubavi Toma Bredija i Žizel Bundšen počeli su prilično burnom svađom, a nakon toga je manekenka napustila porodično imanje u Tampi na Floridi. 

 

Brazilska manekenka je otišla nakon niza žestokih rasprava zbog Brejdijeve šokantne odluke da se ipak ne povuče iz NFL-a, kaže izvor za "Page Six", dodajući da se to već dešavalo sa parom, ali da su se uvek mirili.

Vest dolazi nakon što je bek Bukanirsa, propustio 11 dana treninga u avgustu. Kada su ga pitali o njegovom nestanku rekao je :

 

- Sve je to lično... svako ima različite situacije sa kojima se suočava. Svi imamo zaista jedinstvene izazove u svom životu. Imam 45 godina, čoveče. Događa se mnogo s*anja.

 

Brejdi i Žizel imaju dvoje dece - Benjamina (14) i Vivijan (9), a sportista ima i sina Džeka sa bivšom devojkom Bridžit Mojnahan.

 

Drugi izvor kaže:

 

- Bilo je problema u braku zbog njegove odluke da se povuče. Žizel je uvek bila sa decom. Dogovorili su se da će se povući da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio.

 

Bundšenova je u maju rekala za "Vogue":

 

- Mislim da se veze ne dešavaju samo tako, to nikada nije bajka u koju ljudi žele da veruju. Potreban je rad da biste bili zaista sinhronizovani sa nekim, posebno nakon što imate decu -  rekla je ona, dodajući:

 

- Njegov fokus je na njegovoj karijeri, moj je uglavnom na deci.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

Kako je Brejdi brzo rešio da ipak ne ode u penziju, Žizel se takođe vratila poslu i trenutno radi na novoj Burberry kampanji.

 

- Skoro kao da je Žizel bila u fazonu: "Pa, ako ćeš ti nastaviti da igraš, i ja ću“ -  rekao je drugi izvor.

 

- Ona je ogorčena što je Tom i dalje fudbalska superzvezda -  dodao je. 

 

Prema izvorima, Brejdi je izgledao utučeno tokom treninga na kojima je viđen.

 

Pre dve godine, u jednoj emisiji Brejdi je priznao:

 

- Pre nekoliko godina, Žizel se nije osećala da se dajem dovoljno za porodicu. Osećala je kao da ću igrati fudbal cele sezone i da će se ona brinuti o kući. Nije bila zadovoljna našim brakom. Tako da sam morao da napravim promenu u tome.

 

Nedavno je Brejdi rekao i da mora bolje da izbalansira odnos između NFL karijere i porodice kako bi više vremena provodio sa ženom i decom.

 

makonda-tracker