svedeno, a fantastično

Gola leđa i nenadmašna elegancija: Šik stajling Vaje Dujović za venčanje Ivana Zablaćanskog

0

Glumica nikad ne greši u posebnim prilikama, pa je tako i na svadbi svog dragog kolege oduševila modnim izdanjem

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Glumac Ivan Zablaćanski i glumica Jelena Puzić su tokom vikenda za nama izgovorili sudbonosno "da" nakon dugogodišnje ljubavi.


Par je upriličio veliko svadbeno veselje, koje je okupilo njihovu porodicu i prijatelje, a među najveselijim zvanicama bili su Ivanovi prijatelji i kolege s klase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Manojlović (@iivkama)


Oni su na Instagramu podelili mnogo fotografija i snimaka s venčanja, pa smo imali priliku da vidimo da su svi bili vrlo elegantni i odeveni u skladu s važnom prilikom, a među najbolje stilizovanima bila je Vaja Dujović.

 

Šarmantna glumica, koju smo obožavali u serijama "Nečista krv: Greh predaka", "Vojna akademija", "Državni službenik" i mnogim drugim, odabrala je za ovu priliku vrlo otmenu kreaciju.

 


Vaja je izgledala vrlo šik u midi-haljini koja prati liniju tela suptilno ističući obline, a u pitanju je model s kratkim šlicem na zadnjoj strani, koji se izdvaja i zagasitom nijansom plave boje. Glumica se opredelila za haljinu otvorenih leđa, koja se vezuje ispod vrata jednostavnim tračicama, a kombinovala ju je sa sandalama s visokim potpeticama i tamnom torbicom sa lančićem.

 

Vaja Dujović
foto: Instagram

Kao i obično, Vaja je bila i među najbolje raspoloženima, pa gotovo da nema snimka sa svadbe na kojem je ne vidimo nasmejanu.

 

 

makonda-tracker