ŠTA VI MISLITE?

Njeni snimci iz noćnog provoda i dalje su glavna tema: Finska premijerka dobila jasnu poruku od Hilari Klinton

0

Finska premijerka Sana Marin našla se u centru medijske pažnje nakon što je posetila jedan festival, a snimak njenog ludog provoda je dospeo u javnost.

foto: Saara Peltola / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Saara Peltola / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sana Marin je mlada premijerka Finske, poznata po svom posebnom muzičkom ukusu i mladalačkom oblačenju. Mnogi smatraju da se ona ne ponaša u skladu sa visokom državnom funkcijom koju obavlja.

 

Nedavno je premijerka privukla pažnju na sebe šljokičavom haljinom i kombat čizmama, te je posetila jedan festival, što su mnogi osudili iako Sani nije prvi put da obilazi takve muzičke događaje.

Poslednja u nizu vesti koja je podelila javnost jesu snimci iz provoda mlade političarke, te je čak opozicija tražila da se Sana podvrgne testiranju na narkotike, međutim, test je bio negativan.

 

Podsetimo, brojne poznate žene, naročito u Finskoj, podržale su premijerku u njenom načinu života i provoda, te joj stavile do znanja da su na njenoj strani. Jedna od poslednjih poruka koje su vetar u leđa mladoj premijerki je svakako objava Hilari Klinton na Tviteru.

Klintonova je objavila fotografiju na kojoj igra u zanosu dok je bila u jednoj službenoj poseti i poručila Sani "samo nastavi da plešeš".

 

 

makonda-tracker