foto+video

Nakon poljupca u vrat – NOVI ŠOK: Snimak finske premijerke u zagrljaju poznate misice mnoge je iznenadio

1

Sana Marin, finska premijerka, ne prestaje da diže prašinu na društvenim mrežama, a sad su se pojavili novi snimci iz noćnog provoda.

foto: JOHN THYS / AFP / Profimedia
foto: JOHN THYS / AFP / Profimedia

Sana Marin je najpre počela da iznenađuje svojim stajlingom za koji mnogi smatraju kako ne priliči ženi koja se nalazi na visokoj državnoj poziciji, a onda je kritičarima zasmetala muzika koju premijerka sluša, ali i festivali koje posećuje.

 

Naime, na snimcima koji su se najpre pojavili na Instagramu Marinova se može videti kako pleše s prijateljima uz pesme finskog repera Petrija Nigarda i pop zvezde Anti Tuisku, javio je finski tabloid Iltalehti i dodao da nije poznato gde su snimci nastali. Zbog toga se oglasila i opozicija koja zahteva da se premijerka testira na drogu, budući da se na jednom od snimaka čuje kako neko viče "jauhojengi", što bi grubo prevedeno značilo – "banda brašna".

– Ja nisam konzumirala drogu niti bilo šta osim alkohola. Plesala sam, pevala i zabavljala se radeći potpuno legalne stvari – poručila je premijerka.

 

Međutim, novi snimak pokazuje kako Sana pleše zagrljena sa Sabinom Sarko, koja je predstavljala Finsku na izboru za Mis sveta 2012. godine, a po garderobi se pretpostavlja da je i ovaj snimak nastao kad i prvi problematični. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Seiska (@seiskaofficial)

Mnogi tvrde kako se na prvom snimku vidi da je muškarac sa kojim pleše, ljubi u vrat, međutim, premijerka je rekla da se toga ne seća i da joj se čini kao da joj on nešto priča na snimku. 

 

- Da, istina je, udata sam žena, ali mislim da su to stvari koje se tiču moga privatnog života i ne želim da ih detaljnije komentarišem. Usput, mislim da se u tom videu ne događa ništa neprimereno - rekla je premijerka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freeda (@freeda_en)

Pevač Olavije Uusivirt s kojim je premijerka plesala, kratko se oglasio i rekao da među njima nema ničeg neprimerenog.

 

- Mnogo je nagađanja javnosti o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Mogu samo da kažem ono što je istina: mi smo prijatelji i među nama se nije dogodilo ništa neprimereno - zaključio je on.

 

Podsetimo, Sana Marin se testirala na narkotike, s obzirom da je opozicija aludirala na to da je premijerka pod dejstvom nekih supstanci, međutim, test je stigao i negativan je. 

 

makonda-tracker