loše vesti

"Srce je prestalo da joj kuca i izgubila sam bebu": Pevačica slomljena zbog komplikacija tokom trudnoće

0

Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" bila je neizmerno srećna kada je ostala u drugom stanju, ali su se strvari zakomplikovale i usledilo je ono čega se najviše plašila

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Biljana Sulimanović, nekadašnja takmičarka muzičkog šoua "Zvezde Granda" nedavno je sa svojim bližnjima podelila vesti o trudnoći. Njen suprugi i ona su bili presrećni i s nestrpljenjem su isčekivali svoju bebicu.

 

Ipak, Biljani je na jednoj od kontrola utvrđeno da je došlo do komplikacija i da s bebom nije sve onako kako bi trebalo da bude.

 

Biljana je onda za medije potvrdila da su se stvari zakomplikovale. 

 

 

- Tačno je, moja trudnoća se dosta zakomplikovala i sve se nekako odigralo odjednom. Otišla sam na kontrolu i lekari su mi rekli da bebi ne kuca srce i da moramo da pratimo šta se dešava. Lekari su davali sve od sebe, mada su joj šanse da preživi bile svega 5 posto i na kraju smo je jednostavno izgubili. Uputili su nas u GAK, gde sam obavila još dva dodatna pregleda i utvrdili su da je to to, da za sedam dana moram na abortus - kazala je Biljana.

 

Ona je potom otkrila zbog čega je došlo do ovih komplikacija.

 

- Beba se nije dovoljno razvila, srce je prestalo da joj kuca - potvrdila je ona s tugom u glasu.

 

 

- Teško nam je svima, ali Gospod je tako hteo. Ne spavam danima, baš je teško - dodala je.

 

Veliku podršku u ovim teškim danima našla je u porodici i suprugu.

 

- Da je lako da se zaboravi nije, ali trudim se da zajedno sa mojom porodicom prevaziđemo ovo što nas je snašlo. Moji roditelji, muž, sestra i braća daju mi najveću snagu - ističe pevačica koja i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

 

 

makonda-tracker