otvorila dušu

Osmelila se da sve ispriča: Ćerka Aleka Boldina je bila žrtva SILOVANJA, a nekoliko godina kasnije je izvršila ABORTUS

1

Ponekad godine, neznanje i splet okolnosti mogu da dovedu do raznih traumatičnih iskustava, a jedno takvo dogodilo se ćerki jednog od najpoznatijih holivudskih glumaca

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ajrlend Boldvin, ćerka čuvenog glumca Aleka Boldvina nedavno je odlučila da u javnosti progovori o neprijatnom iskustvu koje je imala još kao tinejdžerka.

 

Naime, ona je ispričala je da je bila silovana i da za taj događaj niko nije znao osim medicinske sestre kod koje je otišla na pregled.

 

 

Ona je objavila video na Tik Toku i tom prilikom je govorila o nekim detaljima iz života, koji su sada iza nje, a koji su je doveli u vrlo neprijatnu i stresnu situaciju.

 

- Neću danas u detalje ispričati šta se dogodilo, ali bila sam silovana kad sam bila tinejdžerka i bila sam potpuno bez svesti kada se to dogodilo. To je promenilo tok mog života - rekla je.

 

Takođe, ona je spomenula i još jedan traumatičan događaj koji ju je jako pogodio i zbog kojeg se danas kaje.

 

 

- Abortirala sam kada sam bila jako mlada. Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da je tako, nanela je mnogo boli meni i ljudima koje volim - izjavila je Ajrlan, pa je dodala:

 

- On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze - priznala je te dodala da je odabrala sebe.

 

Nakon što je u SAD-u usvojen zakon o zabrani abortusa mnoge žene su se osmelile da podele svoje priče, a među njima je bila i Ajrland.

 

Ajrlend Boldvin
foto: Profimedia

 

- I da sam morala da odgajam bebu tokom svega kroz šta sam prolazila u to vreme... Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup - rekla je Boldvinova naslednica.

 

Ovim gestom ona je želela da da sud o zakonu koji je kao bomba pogodio sve žene kojima je ukunuto pravo da odlučuju o tome da li žele da se ostvare u ulozi majke ili ne. 

 

 

makonda-tracker