nova epizoda majki i snajki

"UNIŠTILA SI NAM SVE": Takmičarka napravila LOM u studiju, Seka u ČUDU!

0

U novoj epizodi Majki i snajki varjače su po drugi put udružile članice porodice Otić

foto: kurir tv
foto: kurir tv

Domaćini emisije Majke i snajke, Seka Aleksić i Raša Vlačić, u večerašnjoj epizodi ponovo su ugostili članice porodice Otić - majku Vesnu i snajku Nađu.

 

Dame su ovog puta dobile zadatak da pripreme zapečene tortilje sa piletinom i čedar sirom i pržene krompiriće, a takmičarke su priznale da su zadovoljne odabirom jela. Ipak, zbog nekoliko propusta tokom nabavke namirnica, takmičarkama je oduzeto četiri minuta od predviđenih 60 za pripremu jela, ali kako kažu, sigurne su da će sve stići na vreme.

1 / 7 Foto: kurir tv

Snajka se nije baš najbolje snalazila u kuhinji, a nakon što se začula lomljava, Seka je u čudu upitala takmičarku da li su svi tanjiri na broju.

 

- Tanjiri jesu, ali Rašina čaša nije - priznala je Nađa, na šta je Seka odgovorila:

 

- Uništila si nam jedno jaje, sad si nam uništila čašu... - začuđeno je prokomentarisala Seka, a takmičarka je kao iz topa dodala:

 

- Uništila sam i krompiriće, ništa ne brinite - priznala je kroz smeh Nađa.

 

Nakon što su servirale svoja jela, članice žirija dodelile su takmičarkama ocene - Nađino jelo ocenjeno je šesticom, dok je Vesna dobila osmicu.

 

Sin Marko takođe je probao pripremljena jela, nakon čega je priznao da mu se više dopalo ono koje je pripremila njegova supruga Nađa. Budući da je uspeo da pogodi koje jelo je pripremila koja dama, porodica Otić dobila je dodatna tri boda, ali i dnevnu nagradu u iznosu od 10 hiljada dinara.

 

Takmičenje "Majke&snajke" osvojilo je gledaoce širom Srbije. Svakog dana na Kurir televiziji od 20h jedna porodica se bori za dnevnu nagradu - vaučer od 10 hiljada dinara, dok se na kraju nedelje bira nedeljni pobednik koji osvaja vaučer od 100 hiljada dinara.

 

Porodica koja dođe do samog kraja takmičenja bori se za glavnu nagradu - porodičnu vikendicu na odabranoj lokaciji.

 

 

makonda-tracker