(foto)

"Hvala Milanu, neke veze su prosto neraskidive": Igor Kojić uputio Severininom bivšem emotivnu poruku

0

Ne samo što su se Severinini bivši pomilili nego imaju sjajan odnos, a sada je pevačicin nekadašnji suprug Igor Kojić iznenadio javnost objavom na Instagramu

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Hrvatska pevačica Severina prošle godine je stavila tačku na svoj brak s Igorom Kojićem, sinom srpskog pevača Dragana Kojića.


Igor je uz Severinu bio u mnogim teškim trenucima, između ostalog i tokom njene borbe za starateljstvo nad sinom s bivšim verenikom Milanom Popovićem, a više puta mediji su pisali da Kojić ima loš odnos sa srpskim "kraljem bakra".


Međutim, regionalni mediji javili su da su se Kojić i Popović pomirili i da je bogataš sa sinom Aleksandrom prisustvovao proslavi rođendana Severininog bivšeg muža.

 

Sada stiže potvrda i od Igora, koji je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je zagrljen s Popovićem i poručio:


Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođjendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)


Milan Popović ranije je na Instagramu objavio fotogafiju table na kojoj piše "Popovići-Kojići", što je ime jednog sela u blizini Knina, a Igor ju je "lajkovao".

 


Kako su pisali hrvatski mediji, Milan je čak Igoru dao i poseban rođendanski poklon. Nakon što se u tamošnjim medijima pojavila informacija da je srpski bogataš bivšem suprugu popularne pevačice za rođendan poklonio skupoceni automobil Audi A8, vredan čak pola miliona evra, Milan je to demantovao i otkrio čime ga je obradovao.


Informacija vam nije tačna, ali me ni ne čudi s obzirom na to da očigledno dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav – rekao je Milan Popović za Index.

 

Severina, Severina Vučković
foto: Instagram

Severina je očigledno u strahu da će sada sve njene laži, manipulacije, uticaj na institucije i ostale nezakonite radnje izaći na videlo i zbog toga pokušava da diskredituje svog bivšeg supruga – kaže on.


Hrvatski mediji pisali su da je Milan sa sinom Aleksandrom bio na Kojićevoj rođendanskoj proslavi, kao i da su njih dvojica zajedno viđena u jednom restoranu u Puli.

 

 

makonda-tracker