uslikan kad se najmanje nadao

Ne gubi vreme nakon razvoda od Severine: Igor Kojić uhvaćen u noćnom provodu, a evo ko mu je pravio društvo

0

Ljubavni život bivšeg muža Severine Vučković intrigira

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje, godinama je bio u skladnom braku s hrvatskom pevačicom Severinom.


Par je sklopio crkveni brak sklopili u Istri davne 2015. godine, nakon čega su napravili i svadbeno slavlje u Beogradu.


Međutim, nakon nekoliko srećnih godina, počele su spekulacije da se par rastaje i da više ne žive zajedno, što oni nisu komentarisali, sve dok se u avgustu prošle godine regionalna muzička zvezda i Kojić nisu i zvanično razveli u Zagrebu, i to samo nekoliko dana nakon podnošenja zahteva.

 

1 / 12 Foto: ATAImages


Nakon rastanka, svako je otišao svojim putem, a domaći mediji pišu da Igor u poslednje vreme izlazi i provodi se češće nego ranije. Tako je pre nekoliko večeri viđen u noćnom provodu na jednom beogradskom splavu, gde je uživao u nastupu Ane Nikolić.

 

Kojić je na splav stigao među prvima, u društvu jednog prijatelja, a Severinin bivši suprug bio je sjajno raspoložen i sve vreme igrao i pevušio. U jednom momentu on je, piše Kurir, viđen kako prilazi jednoj grupi devojaka i naručuje im piće, nakon čega je započeo razgovor s jednom brinetom. Prema pisanju pomenutog lista, Igor i nepoznata lepotica su potom razmenili brojeve telefona, nakon čega se Kebin sin vratio u svoj separe.

 

1 / 2 Foto: Kurir


Igor Kojić, inače, preferira da ostane daleko od očiju javnosti i nikad ne iznosi detalje o svom privatnom životu. Pisalo se da je pre braka sa Severinom bio u vezi s poznatom srpskom glumicom, a nije poznato da li je nakon razvoda imao ozbiljnije veze.

 

 

makonda-tracker