Severinini bivši

Za rođendan mu je spremio poseban poklon: Milan Popović i Igor Kojić se pomirili nakon višegodišnjih sukoba

1

Godinama su bivši suprug Severine Vučković Igor Kojić i njen nekadašnji verenik Milan Popović imali loš odnos, a sada su zakopali ratne sekire

foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Youtube Printscreen
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Youtube Printscreen

Hrvatska pevačica Severina prošle godine je stavila tačku na svoj brak s Igorom Kojićem, sinom srpskog pevača Dragana Kojića.


Igor je uz Severinu bio u mnogim teškim trenucima, između ostalog i tokom njene borbe za starateljstvo nad sinom s bivšim verenikom Milanom Popovićem, a više puta mediji su pisali da Kojić ima loš odnos sa srpskim "kraljem bakra".

 

Kako sad pišu mediji, njih dvojica su, posle višegodišnjih trvenja, zakopali ratne sekire, a Milan je na Instagramu objavio fotografiju natpisa na kom stoji "Popovići-Kojići", što je Igor "lajkovao".

 


Štaviše, Severinini bivši sada prate jedan drugog na ovoj društvenoj mreži.


Kako su pisali hrvatski mediji, Milan je čak Igoru dao i poseban rođendanski poklon. Nakon što se u tamošnjim medijima pojavila informacija da je srpski bogataš bivšem suprugu popularne pevačice za rođendan poklonio skupoceni automobil Audi A8, vredan čak pola miliona evra, Milan je to demantovao i otkrio čime ga je obradovao.

 

Milan Popović
foto: Dado Đilas

Informacija vam nije tačna, ali me ni ne čudi s obzirom na to da očigledno dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav – rekao je Milan Popović za Index.


Severina je očigledno u strahu da će sada sve njene laži, manipulacije, uticaj na institucije i ostale nezakonite radnje izaći na videlo i zbog toga pokušava da diskredituje svog bivšeg supruga – kaže on.

 

1 / 6 Foto: ATAImages


Hrvatski mediji pisali su da je Milan sa sinom Aleksandrom bio na Kojićevoj rođendanskoj proslavi, kao i da su njih dvojica zajedno viđena u jednom restoranu u Puli.


 

 

makonda-tracker