zvao ga je "dida"

"Često je bio više s nama nego s njom": Keba ne krije da mu nedostaje Severinin sin nakon što su se Igor i ona rastali

2

Dragan Kojić Keba je bivši svekar jedne od najpopularnijih regionalnih pevačica Severine Vučković, o kojoj je uvek govorio veoma lepo, a nakon što su se njegov sin Igor i ona razveli, pevač priznaje da mu nedostaje da bude deka njenom sinu Aleksandru

foto: Instagram
foto: Instagram

Dok se mesecima spekulisalo da su hrvatska pevačica Severina i fudbalski menadžer Igor Kojić stavili tačku na svoj brak, njegov poznati otac Dragan Kojić Keba nije želeo da komentariše ove glasine, pa je ostao nem i nakon što je ova vest potvrđena.

 

Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a uvek su i znali, šta im je činiti. S druge strane, sve što rade, sebi rade — rekao je u jednu spekulacija Keba.


Sada, nekoliko meseci kasnije, on je otkrio da se nijednog trenutka nije mešao u odnos i odluke ovog nekadašnjeg para.

 

Porodica Kojić, Severina Kojić, Dragan Kojić Keba, Olja Kojić, Igor Kojić
foto: Dragana Udovičić

Što se tiče razvoda Igora i Severine on nije dolazio da ga posavetujem kad se sve to dešvalo. Odrasli su ljudi, i znaju šta je najbolje za njih. Pa, evo, pogledaj kakva je situacija među ljudima, danas se svi razvode. Naravno da bi bilo bolje da to nisu uradili, ali nije moje da sudim — ističe pevač za Srpski telegraf.

 

1 / 9 Foto: Ana Paunković


Kako je Keba objasnio, Severininog sina Aleksandra doživljavao je kao unuka i nedostaje mu da provodi vreme s njim. Oni su se često družili jer je Severina, zbog prirode svog posla, bila prinuđena da putuje.


Svakako mi unuk mnogo nedostaje. Provodio je mnogo vremena sa nama, često je bio više sa nama nego sa Severinom, jer je ona radila. Treba se navići sad na te promene, fali nam da je tu okolo. Olja i ja ga obožavamo, to je opet naše unuče. Aleksandar me je zvao "dida", a sad ga jedva viđamo — kaže Keba.

 

 

makonda-tracker