ona može sve da iznese

Optička iluzija od 1.180 evra! Severina stilizovana tako da bi i Jelena Karleuša rekla – BRAVO

1

Severina Vučković ima veoma radno leto, pa iz dana u dan objavljuje nove fotgrafije sa svojih nastupa i fascinira svojim izgledom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina je jedna od popularnijih pevačica u regionu, a pored njenih hitova, sve češće je glavna tema i zbog izgleda i modnih izdanja koja su originalna.

 

Pevačica redovno oduševljava svojim odevnim kombinacijama, među njima ima različitih stilova, neke od njih možete iskopirati i nositi na svom bitnom događaju, dok neke može samo ona da iznese i niko drugi.

Ovog puta, Seve se nije odlučila za neku vanserijsku haljinu i tako nas obradovala svojim upečatljivim modnim izborom koji možemo da ukrademo, već je odabrala ekstravagantan komplet kakav može retko ko da iznese.

 

Naime, pevačica je obukla farmerke i korset brenda Mugler, čija je cena 1.180 evra, ali cena nije jedino što privlači pažnju. Ceo njen autfit je specifičan zbog teksasa i providne mrežice koja ide celom dužinom farmerki, a vizuelno dodatno izdužuje i sužava figuru. U pitanju je klasičan primerak ovog brenda, prepoznatljivog po optičkim iluzijama koje na interesantan način čine da figura izgleda izduženije, a obline su naglašene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Mnoge je ovakav izgled hrvatske zvezde podsetio na stil Jelene Karleuše, jedne od retkih na našim prostorima koja ima smelosti da iznese apsolutno svaki komad garderobe, ma kakav bio.

 

Severina je sve upotpunila visokim repom i efektnom ogrlicom, a srebrne sandale su se blago nazirale ispod nogavica i savršeno su pristajale celom modnom izdanju, koje je jedno od najspecifičnijih kad je Severina u pitanju.

 

 

makonda-tracker