KRALJICA BAKRA

28 godina mlađa od njega, odgovara mu u svakom smislu: Ko je supruga biznismena Milana Popovića?

0

Poslovni čovek Milan Popović, poznatiji u regionu kao srpski Kralj bakra, trenutno čeka četvrto dete

foto: Youtube Printscreen, Happy
foto: Youtube Printscreen, Happy

Biznismen Milan Popović jedan je od najuspešnijih Srba, a široj javnosti najpoznatiji je zbog veridbe sa hrvatskom pevačicom Severinom, s kojom ima sina Aleksandra. Nekadašnji par godinama je vodio bitku za starateljstvo i više sudskih sporova, a za to vreme Popović je proširio svoju porodicu.


On je, naime, u braku s Beograđankom Bojanom, s kojom trenutno čeka svoje četvrto, a njihovo treće zajedničko dete.

 

Prema pisanju medija, Bojana je od Popovića mlađa 28 godina, a par već ima sinove Milana i Đorđa, dok će im se uskoro pridružiti i jedna devojčica.


Kako je Milan Popović istakao pre tri godine, njegova supruga je studirala marketing i vrlo je oštroumna.

 

Milan Popović
foto: Dado Đilas

Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu pre nešto više od četiri godine. Bojana studira marketing, iz dobre je beogradske porodice, jako je zgodna, obrazovana, mlada, ima 25 godina, oštroumna je, snalažljiva i uvek spremna na šalu — izjavio je biznismen.


On je tada istakao da njegova izabranica i on imaju odličan odnos i da se nikada ne svađaju.


S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju i te kako da budu hirovite. Mila je, draga i super je majka, a to mi je veoma važno — rekao je Popović tada.

 

Severina i Milan Popović, Milan Popović
foto: Ana Paunković, Dado Đilas

Podsetimo, Popović je svojevremeno bio veren splitskom regionalnom zvezdom Severinom, od koje se rastao krajem 2012. godine, kada je rođen i njihov sin Aleksandar. Nekoliko godina kasnije, pevačica je upoznala Igora Kojića, sina pevača Dragana Kojića Kebe, s kojim je bila u braku od 2015. do 2021. godine.

 

 

makonda-tracker