(FOTO)

Gola Hajdi Klum ima poruku za vas! Slavna Nemica pozirala KAO OD MAJKE ROĐENA, ali ne bez povoda

0

Hajdi Klum ume s vremena na vreme da iznenadi, ali i šokira javnost svojim objavama na Instagramu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna Hajdi Klum uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom, a manekenka redovno intrigira javnost i svoje fanove. Naime, jedna od njenih objava koja je šokirala bila je kad je Hajdi pozirala u toplesu, a nakon toga je fotografisala i svog supruga - potpuno nagog.

 

Ovog puta, otišla je korak dalje i nastavila da iznenađuje. Dok je na prethodnoj objavi kad je bila u toplesu grudi prekrila kosom, ovog puta nije imala ništa osim kreme za sunčanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

- Još jedna vrela. Ne zaboravite nanositi svoj SPF - napisala je Hajdi ispod fotografije, aludirajući na to da je krema sa zaštitinim faktorom neophodna zaštita od sunca.

 

Inače, manekenka je tako pozirala za naslovnicu časopisa Allure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Hajdi Klum je jedan od najtraženijih modela devedesetih, a zahvaljujući dobrom izgledu i sad je jako poznata i jedna od omiljenih zvezda. Njena ćerka Leni je krenula stopama slavne majke, a neretko se može videti i da njih dve nose istu garderobu.

 

Podsetimo, Klumova je u braku je od 2019. godine sa mladim Kaulicom, a prvi put u javnosti su viđeni godinu dana ranije kada su se ljubili na snimanju jedne emisije. Razlika u godinama im očigledno ne smeta, a Hajdi ne krije koliko se vole i stalno ističe da su među njima emocije iste kao prvog dana.

 

makonda-tracker