FOTO

Ovim je prešla sve granice: Hajdi Klum objavila fotografiju svog NAGOG SUPRUGA i napravila pravu pometnju

0

Hajdi Klum uživa u ljubavi sa 16 godina mlađim Tomom Kaulicom, a koliko im je lepo, slavna Hajdi pokazuje na Instagramu iz dana u dan.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Hajdi Klum često objavljuje različite fotografije na Instagram, pa smo na gola izdanja slavne manekenke uglavnom navikli, a ovog puta je šokirala čak i najvernije fanove.

 

Ukoliko ste mislili da Hajdi ne može više od toplesa koji je zaintrigirao Instagram, prevarili ste se. Naime, ona je privukla pažnju kada je objavila fotografiju na kojoj pozira samo u roze donjem delu kupaćeg kostima, dok joj grudi prekriva kosa.

Ovog puta, Hajdi je fotografisala svog supruga, Toma Kaulica, kako uživa na suncu potpuno nag dok je prekriven peškirom preko donjeg dela tela, a model je pozirala sa isplaženim jezikom uz opis "vrela letnja devojka".

Podsetimo, ovaj zanimljivi i zaljubljeni par u braku je od 2019. godine, a prvi put u javnosti su viđeni godinu dana ranije kada su se ljubili na snimanju jedne emisije. Razlika u godinama im očigledno ne smeta, a Hajdi ne krije koliko se vole i stalno ističe da su među njima emocije iste kao prvog dana.

 

 

makonda-tracker