ŽENE GA OBOŽAVAJU

"Stigao sam samo da pojedem ćevape": Mads Mikelsen, najprivlačniji muškarac, prošetao Sarajevom i ZASENIO crveni tepih

0

Sarajevo Film Festival okuplja tradicionalno velika imena iz sveta filma, a među okupljenima je i slavni Mads Mikelsen.

foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia
foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

Mads Mikelsen je šarmantni glumac kom su uvek pripadale uloge surovih i ćutljivih muškaraca, a njegov privatni život je nešto sasvim drugo.

 

Ovaj slavni Danac govori čak pet jezika, odličan je kuvar, ne zna ko je Rijana i voli jednu ženu već više od 30 godina! Mads je sad stigao u Sarajevo na čuveni festival gde će mu biti uručeno Počasno Srce Sarajeva koje je osvojio prošle godine, ali zbog pandemije nije prisustvovao.

 

Nakon večerašnje ceremonije uručenja, sarajevska publika će imati priliku da pogleda film "Lov" u kojem Mikelsen igra glavnu ulogu, a upravo za tu ulogu je 2012. dobio nagradu za najboljeg glumca na Kanskom festivalu.

- Ovde sam prvi put, imao sam malo vremena da prošetam, pojedem ćevape i to je to što sam video za sada. Srećan sam što na festivalu - prvi su utisci Madsa kad je Sarajevo u pitanju.

 

Pojavivši se na crvenom tepihu u Sarajevu, Mikelsen je privukao svačiju pažnju, a okupljeni su bili nestrpljivi u redu za autogram. Još jednom, žene širom sveta su se uverile zašto je Mads jedan od najprivlačnijih muškaraca na svetu.

 

1 / 3 Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

 

Mads Mikelsen je često na listi najseksepilnijih muškaraca na planeti, a na društvenim mrežama deli često brojne fotografije, te je zbog toga jako popularan, a većinu njegove publike čine žene. 

Danski glumac je vrlo porodičan čovek, od 1987. je u vezi sa Hanom Jakobsen, a u braku su od 2000. godine. Ona je po zanimanju koreografkinja, a par ima dvoje dece, ćerku Violu koju su dobili 1992. i sina Karla koji se rodio 1997. godine. 

 

 

makonda-tracker