velika tuga

"To je blagoslov kad imate sinove": Način na koji je En Heč pričala o svojim sinovima topi i ledena srca

0

Vest da je En Heč preminula potresla je svetsku javnost.

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Glumica En Heč preminula je nakon što su je lekari isključili sa aparate, s obzirom da je pre toga nastupila moždana smrt. En je imala 53 godine, a vest o njenoj smrti je prenela prijateljica Nensi Dejvis.

 

Nažalost, glumica je podlegla povredama nakon stravične nesreće koju je izazvala nakon koje se njen automobil i zapalio, a ona dobila povrede i opekotine opasne po život.

Njen privatni život je bio mnogo zanimljiviji i turbulentniji od poslovnog, pa je tako veza sa Elen Dedženeres krajem devedesetih privlačila dosta pažnje. En je čak pričala da će se venčati čim budu dozvoljeni istopolni brakovi, međutim, zaljubila se u snimatelja Kolemana Lafuna i posle udala za njega.

 

Sa njim je bila u braku od 2001. do 2007. godine, a 2002. su dobili sina Homera. Razvod od Kolemana je prošao jako burno, bivši supružnici su se borili oko starateljstva, a u jednom trenutku su se dogovorili da ipak zajednički snose sve troškove odrastanja svog deteta. Homer je u tim trenucima bio uz majku, a porodica je rekla da je dečak jak onoliko koliko može da bude u ovakvoj situaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

Nakon razvoda, započela je vezu sa Džejmsom Taperom, a 2009. su dobili sina Atlasa, međutim okončali su svoju vezu 2018. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

 

- Misli i molitve za ovu divnu ženu, glumicu i majku večeras. Volim te - napisao je pre nekoliko dana Džejms Taper.

 

En Heč je objavila i svoju autobiografiju koja je predstavila prikaz njenog turbulentnog života, ali i seksualnog zlostavljanja koje je doživela od oca još kad je bila mala devojčica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Heche (@anneheche)

- Dečaci… moji momci i svaki drugi dečaci koje poznajem su aktivni, aktivni, aktivni. Igram se sa njima sve vreme. Igram fudbal, bejzbol... Igram sve ove stvari za koje nisam mislila da ću ikada raditi. Bilo šta sa loptom što oni vole. Dečaci ipak vole nežnost. Kada se umore, vole da sede i maze svoju mamu. To je blagoslov kada imate sinove - govorila je En o svojim sinovima svojevremeno.

 

 

makonda-tracker