tužno

Ništa više nije moglo da se učini: Slavna glumica preminula nakon što je isključena sa aparata

0

Glumica En Heč je preminula.

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Slavna glumica En Heč koja je nedavno doživela stravičnu saobraćajnu nesreću i za čiji život su se borili lekari, upravo je preminula.

 

Poslednje informacije su bile da je nastupila moždana smrt i da je glumica u životu zahvaljujući aparatima koji je održavaju, ali će biti isključena čim se urade sve potrebne analize kako bi se ispoštovala njena želja da bude donor organa.

Podsetimo, En Heč je pre nekoliko dana saobraćajnu nesreću, u kojoj joj je zapaljen automobil. Kako su tada javili američki mediji, ona se "zakucala" automobilom u jednu kuću, u losanđeleskom naselju Mar Vista.

 

1 / 3 Foto: Chris Delmas / AFP / Profimedia

 

Automobil se potom zapalio, a glumica je dobila teške opekotine i odmah je prevezena u bolnicu. Kako se pisalo, požar je bio takav, da ga je 59 vatrogasaca gasilo sat vremena.

 

Porodica se kratkim saopštenjem obratila javnosti i zahvalila bolnici i bolničkom osoblju.

 

En Heč rođena je u Aurori, u Ohaju 25. maja 1969. godine, kao najmlađe od petoro dece Nensi Heč i Donalda Džozefa Heča. Njen stariji i brat Nejtan takođe je stradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon smrti njihovog oca od AIDS-a, kada je ona imala samo 13 godina. Kako je kasnije pričala, nakon incidenta kada su je pronašli pod dejstvom ekstazija kako naga trči gradom i tvrdi da svemirski brod dolazi po nju, otac ju je kao dete seksualno zlostavljao, zbog čega je imala mnogo psihičkih problema.

 

1 / 6 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Domaća publika ju je obožavala kao Melani Vest u seriji "Ali Mekbil", u kojoj je igrala ženu s Turetovim sindromom.

 

En Heč je bila i u centru pažnje zbog svog turbulentnog ljubavnog života. Bila je sa voditeljkom Elen Dedženeres, sa kojom je raskinula početkom dvehiljaditih da bi se udala za kamermana Kolemana Lafuna, a zatim za Džejmsa Tapera. Iza nje su ostala dvojica sinova. 

 

 

makonda-tracker