ovo niste znali!

Sve nas je raznežio u popularnoj seriji: OVO je unuk Danice i Lazara Ristovskog (FOTO)

2

Popularni glumci, koji su se nedavno rastali nakon 42 godine braka, zajedno su dobili dvojicu sinova, a nedavno su postali baka i deka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumački i bračni par Lazar Ristovski (69) i Danica Ristovski (66) rastao se, priznao je glumac u jednom intervjuu.


Bračni par Ristovski, koji ima dvojicu sinova — Petra i Jovana — rešio je da stavi tačku na svoj zajednički život, a Lazar je sada istakao da je "potrošena energija koja ih je držala zajedno".

 

Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno smo potrošili energiju koja nas je držala zajedno — objasnio je glumac.


Lazar je razvod opisao kao "rušenje jednog sveta", ali je napomenuo da to nije rušenje njihovog porodičnog doma.

 

1 / 6 Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages


To je svakako rušenje jednog sveta. Ali to nije rušenje kuće koju smo zajedno gradili sve ove godine. U tu kuću će i dalje dolaziti naša deca, kao i mi. Ta kuća je otvorena zauvek za sve nas — rekao je.

 

Tokom proteklih decenija, bračni par Ristovski izgradio je velik porodicu, a pre izvesnog vremena Danica se pohvalila da je postala baka. Njihov sin Jovan je sa suprugom Ljiljanom dobio sina Bogdana, a zanimljivo je da je ovaj mališan na neki način već pošao bakinim i dekinim stopama! Naime, maleni Bogdan Ristovski pojavio se u seriji "Igra sudbine", u kojoj Danicu gledamo kao Lilu, a on glumi sina Alekse i Mile, koje igraju Olja Lević i Luka Raco.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ozegovic_kanacki_

Lazar je , inače, istakao i da su njihovi sinovi normalno prihvatili nove životne okolnosti u njihovoj porodici.


Njih dvojica su odrasli ljudi koji sada imaju svoje porodice. Oni takođe misle da je zdravije i poštenije da ljudi, ako već nisu srećni u braku, pokušaju da budu srećni van braka — kaže glumac.

 

 

makonda-tracker