POTREBAN MU JE ODMOR

"Napravio sam IZNUĐENI POTEZ zbog sina": Lazar Ristovski iskreno o budućim planovima i ULOGAMA KOJE GA PRIVLAČE

0

Glumac Lazar Ristovski nedavno je iznenadio javnost vešću da se razvodi od supruge Danice Ristovski, nakon više od četiri decenije braka.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski je naš proslavljeni glumac i producent.

 

On je otkrio šta mu je draže između produciranja i glume i istakao da se za sve ove godine mnogo naradio.

 

- Poslednjih više od 20 godina mi ide dobro uloga producenta. Sve manje volim da glumim. Naradio sam se toliko kao glumac i zaista mi trebaju posebni razlozi da bih se usudio da nešto snimim. Uloga je specifična i teška. Motivisan sam da je dobro napravim iz više razloga, jer sve režira Petar - rekao je glumac.

 

Ristovski je otkrio i da radi na novom projektu, a uloga koju će on tumačiti se bavi čovekom koji je izašao iz balkanskih sukoba sa posttraumatskim sindromom. Glumac je priznao da mu je uloga Kralja Petra obeležila karijeru.

 

- I dalje tako mislim. Međutim, ovo je bio iznuđeni potez kad me sin zove. Sledeći put je pitanje kad ću igrati - zaključio je Lazar.

 

Što se tiče novog projekta na kom radi zajedno sa sinom Petrom, Lazar Ristovski je otkrio da je angažovano ok 150 glumaca i da je kasting bio jako težak, ali birali su one glumce koji nisu toliko zastupljeni u filmovima i serijama. Od velikih imena, tu su Sergej Trifunović, koji igra jednu od glavnih uloga, ali i Nebojša Dugalić i Zoran Cvijanović

 

Podsetimo, Lazar i Danica Ristovski imaju dva sina, Petra i Jovana, a kao objašnjenje za razvod koji se desio, glumac je rekao da je potrošena energija koja ih je spajala.

 

 

makonda-tracker