ne skida osmeh

Od Lazara se rastala nakon 42 godine braka: Evo s kim Danica Ristovski uživa na letovanju nakon razvoda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Nele

08-08-2022 06:04h
Nije jasno sta se ovo desava posle korone babe povilane posle 65 god, razvode se hoce da budu devojke poziraju oblace minice zatezu se do smesnog izgleda, ..a devojke se neudaju do 30+ , svesno srljaju u vestacku oplodnju prolaze kroz velike muke nebili ako uopste uspeju ostvarile potomstvo...o toj temi svakako vredi raspravljati ...

Pera

08-08-2022 10:51h
@Nele
Ovde je Laza povileneo, našao neku devojku može deda da joj bude..sramota.

Neša

08-08-2022 14:12h
Mator ,,konj,,. Oprosti konju. Sad bi da bude tinejdžer.

Ivan

08-08-2022 15:55h
A matori jarac ganja piletinu, sindrom Boga ga uhvatio, oce svoju mlađu grupu da pravi.

Tamo neko

09-08-2022 16:37h
Kakvi pakosni i ruzni komentari.Ko ste vi da sudite o necijim zivotima i izborima,svako ima pravo na svoj izbor.Pa zar da se zivi sa nekim zato sto tako treba i svijet ocekuje,pa taman da mu je ostala i godina dana zivota.Kakva malogradjanstina u ovim komentarima.

Vuk

09-08-2022 17:20h
Postovani gdine Ristovski,molim vas da se ne obazirete na ove pakosne komentara,koji su izraz primitivizma i malogradjanstine(a siguran sam da ih i ne citate).Postujem kao umjetnike i Vas i gospodju Danicu i svaka odluka o rastanku sigurno nije laka.Svako ima pravo na svoj zivot i svoje izbore i ima svoje razloge za to.Zivimo zivot sa osobom pored sebe sa kojim zelimo,a ne sa onim sa kojom svet ocekuje.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: