hedonizam

Privatni avion i 370 dolara za noć u hotelu: Filip Čukanović uživa u lepotama Francuske sa poznatom prijateljicom

2

Filip Čukanović je privukao dosta pažnje svojim otkazom na televiziji na kojoj je radio, a sada je rešio da se odmori na luksuznom putovanju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditelj Filip Čukanović još uvek nije otkrio gde će nastaviti svoju karijeru, ali je lepo i slobodno vreme iskoristio na pravi način.

 

Poznati voditelj je otputovao u Kan sa svojom dugogodišnjom prijateljicom, Sandrom Mitrović, ćerkom Željka Mitrovića, a na Instagram redovno objavljuje fotografije koje svedoče o pravom hedonizmu, ali i luksuzu u kom FIilip uživa.

Noć u hotelu koji je odabrao Čukanović, košta najmanje 370 dolara, tako da će letovanje od 7 dana koštati voditelja više od 300.000 dinara! Pretpostavlja se i da je voditelj otputovao privatnim avionom do francuskog gradića.

Prelepi francuski restorani, uživanje na brodiću i duge šetnje po francuskom malom mondenskom gradu su sve ono što svima treba kada je odmor u pitanju, a Filip, bez sumnje, uživa u svom slobodnom vremenu.

Nakon što se saznalo da je dao otkaz na Prvoj, voditelj se oglasio na Instagramu, te istakao da mu je odmor bio preko potreban.

 

- Posle osam godina rada na B92 i Prvoj TV, došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih događaja. U stolicu “Jutra” seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća - zaključio je tada voditelj.

 

 

makonda-tracker