spreman za nove izazove

"Snimao sam 15 sati nedeljno": Filip Čukanović otkrio svoju stranu priče nakon objave da je dao otkaz

0

Još uvek je tajanstven kada je novi posao u pitanju 

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što se u medijima pojavila informacija da se Filip Čukanović nakon godišnjeg odmora ne vraća na Prvu TV voditelj je ovo i potvrdio.

 

Ubrzo su svi pisali o razlozima raskida ugovora između Filipa i televizije na kojoj je započeo karijeru, a voditelj je zbog toga odlučio da se ljudima obrati na društvenim mrežama.

 

 

- Posle 8 godina rada na B92 i Prvoj TV došlo je vreme za nove poslovne izazove. Zajedno smo stvorili mnogo toga i napravili ozbiljne rezultate na obostrano zadovoljstvo. Kao reporter proputovao sam svet izveštavajući sa najvažnijih dogadjaja. Autorska emisija "Lično Nezvanično" pomerila je produkcijske granice i ponosan sam što su u njoj gostovale ličnosti koje to retko čine te pristale da ogole svoj privatni život. Upravo te razgovore su prenosili brojni domaći i regionalni portali. U stolicu "Jutra" seo sam posle tandema koji je bio sinonim za taj program i uspeli smo da održimo takav nivo programa da se veliki deo nacije budio sa nama. Ponosan sam na svoj tim i hvala svima na svemu! - naveo je Filip Čukanović na Instagramu.

 

 

- Da je bilo lako - nije. Utoliko je sreća zbog postignutog veća! Hvala kolegama koje su postovale moju želju da ne govorim odmah o svemu, bio mi je potreban predah jer 15 sati programa uživo nedeljno i te kako troše… Pauza je prijala i vreme je za nove izazove! - dodao je on.

 

 

 

makonda-tracker