porodično letovanje

Duhovit i šarmantan na mamu: Nataša Ninković objavila fotografije sa sinom i u isto vreme oduševila i raznežila pratioce

2

Nataša Ninković je nedavno proslavila 50. rođendana, a sada je rešila da ode na zasluženi odmor sa svojom porodicom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Nataša Ninković nas oduševljava svojim talentom i izgledom, a nedavnom proslavom rođendana je pokazala da je ona jedna srećna i ispunjena žena.

 

Nataša ima blizance Matiju i Luku, a često je pričala i o tome koliko joj je teško jer su oni izabrali školovanje van granica Srbije, što je njoj, kao majci, jako teško palo, iako je srećna i podržava ih u svim odlukama.

 

Lepa glumica je iskoristila ove dane da ode na odmor sa svojom porodicom, a na Instagramu je objavila brojne momente sa letovanja. Međutim, najviše pažnje je privukla fotografija sa sinom koja je nasmejala mnoge, a zatim i objava na kojoj on pozira sam, pa su mnogi komentarisali koliko je lep i šarmantan jedan od njenih blizanaca.

- Ovako ja pravim moje "čuvene selfije"...kaže moj sin - napisala je Nataša na objavi na kojoj je sin imitira kako se ona fotografiše.

 

1 / 2 Foto: Instagram/printscreen

 

Bez sumnje je da duhovitost ne nedostaje ovoj porodici.

 

Podsetimo, Nataša je rođena u Trebinju, a nakon završetka srednje škole, došla je u Beograd kako bi studirala glumu. Ona je bila u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a studirala je sa Danijelom Nelom Mihajlović, Danijelom Ugrinović, Danijelom Kuzmanović, Karolinom Cimešom, Vojinom Ćetkovićem, Sergejem Trifunovićem, Nebojšom Glogovcem i Borisom Pingovićem, 1994. godine je diplomirala. Ostvarila se u brojnim pozorišnim ostvarenjima, a tu su i filmovi i uloge u brojnim serijama. 

 

 

makonda-tracker