"ovo je ljudsko biće?!"

"Neke stvari pare ne mogu da kupe": Fotografije Ilona Maska s plaže na meti podsmeha na društvenim mrežama

1

Najbogatiji čovek na planeti sve češće se suočava s vrlo negativnim reakcijama povodom raznih tema, a sada je izvređan zbog svog izgleda

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Ilon Mask, vlasnik kompanija "Tesla" i "SpaceX" zvanično je najbogatiji čovek na svetu, a uz sav njegov trud da na društvenim mrežama ostavi utisak opuštenog i duhovitog čoveka, on nikako ne uspeva da bude svima po volji po svim pitanjima.


Južnoafrički biznismen nedavno je sve naljutio povlačenjem iz kupovine Tvitera, a njegov sin Gzavije, koji je rešio da se ubuduće predstavlja kao Vivijan, odrekao ga se javno, najverovatnije zbog Maskovih transfobičnih komentara.

 

Šta god da uradi Ilon Mask, naiđe za negativan odjek, a sada je povod prilično neverovatan — njegove fotografije s letovanja.

Poznati milijarder ovih dana boravi na Mikonosu, gde je na odmoru s prijateljima, a njegov dolazak u Grčku privukao je mnogo pažnje tamošnjih medija. Zato su Masku paparaci stalno za petama, pa su internet preplavile njegove fotografije sa skupocene jahte na kojoj se opuštao bez majice.

Korisnici društvenih mreža nasmejali su se jer Ilon ima izuzetno svetao ten i opušten stomak i torzo i nisu se libili da napišu svoje mišljenje.

"Neke stvari pare ne mogu da kupe", "Bože, u nečemu sam bolji od najbogatijeg čoveka u poznatom univerzumu", "Nisam ovo morala da vidim", "Izgleda kao da je umro pre dve nedelje", "Najlošija ulaganja koja je ovaj čovek imao su ona u sopstveni izgled: kosa, zubi, vilica... ništa nije dalo rezultat", "Nadam se da nosi SPF 50", "Neka mu neko dobaci majicu, molim vas", "Izgleda kao kuvani pileći file", "Ova fotografija me asocira na reč 'autopsija'", "Izgleda kao istopljeni vanzemaljac", "Hoćete da kažete da je ovo ljudsko biće?"... neke su od najgorih reakcija.

 

 

 

makonda-tracker