godine su učinile svoje

Da li je i vaša omiljena ličnost na ovom spisku? Slavni zavodnici za kojima smo uzdisale danas izgledaju dosta drugačije

1

Slavni muškarci koje smo gledali u poznatim filmovima i serijama su po pravilu oženili mlađe žene, neki su doživeli emotivni krah, a neki nisu nikako mogli sa jednom da se skrase.

foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia
foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia

Kako danas izgledaju oni za kojima smo uzdisale kao tinejdžerke, a i danas kad se setimo, nije nam baš svejedno?

 

Uvek će biti ista lista onih najpoželjnijih koji ispunjavaju sve kriterijume, a opet su nedostižni. Zaljubljivanje u javne ličnsoti je poznato svima nama, a za neke slavne muškarce ćete ostati u čudu kako izgledaju nakon nekog vremena. Izgleda da brz život prepun avantura ostavlja primetne tragove, ali kako god, oni i dalje plene svojim šarmom i harizmom.

 

1. Mark Entoni

Bivši muž latino dive Dženifer Lopez, da život piše romane može i on da potvrdi. Naime, Džej Lo se udala za njega samo nekoliko meseci nakon raskida prve veridbe sa Benom Aflekom, sa kojim je sada ipak u braku. Ovaj bivši par je u odličnim odnosima, a poslednje fotografije Marka Entonija govore da su godine ipak učinile svoje. On trenutno uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom devojkom.  Nedavno je uslikan na jahti Dejvida Bekama, a mnogi su primetili koliko je Mark ostario.

2. Džordž Kluni

 

On će uvek biti neprevaziđen i sinonim za muškarca kakvog želi svaka žena, međutim u poslednje vreme se dosta piše o naglom starenju slavnog holivudskog zavodnika. Kluni je u srećnom braku sa mladom Amal Kluni, a kada uporedite njegove fotografije od pre par godina i sad, razlika je zaista primetna.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

3. Metju Mekonahi

 

Slavni lepotan sad ima već 52 godine i dok njegova supruga Kamila koja je bivši model, izgleda ne stari, za Mekonahija se to baš i ne može reći. 

Glumac je od 2012. u braku sa manekenkom i dizajnerkom Kamilom (40). Zajedno su od 2006. godine, a upoznali su se u noćnom klubu.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

 

4. Vilijam Levi

Kubanski zavodnik kog smo ostavili za kraj. Nema ko nije gledao serije u kojima je on igrao glavnu ulogu, a ovaj lepotan je poznat po tome da je svoju suprugu, Elizabet Gutjerez, prevario sa čak 80 žena. Oni su nedavno objavili da se razvode iako mu je sve do sad Elizabet bezgranično opraštala. Njegov avanturistički duh ga je koštao dosta, s obzirom da neki obožavatelji se ne slažu sa takim načinom života i ophođenjem prema ženi, pa su mu ostavljali besne komentare. 

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Ko je po vašem mišljenju još zaslužio da se nađe na ovoj listi?

 

 

makonda-tracker