nije stidljiv

Varao je suprugu s više od 80 žena, a sada je slobodan: Zgodni glumac podelio fotografiju o kojoj bruje društvene mreže

0

Popularni latinoamerički glumac još jednom je pokazao zašto ga mnogi nazivaju naslednikom Breda Pita

foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia
foto: Jose Velasco / Zuma Press / Profimedia

Kubansko-američki glumac kog domaća publika zna iz meksičkih sapunica Vilijam Levi (41) od početka karijere privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom.


Zahvaljujući njemu, pojavio se u spotu Dženifer Lopez za pesmu I'm Into You, i upamtili su ga i oni koji ne gledaju latinoameričke serije, a najnovija fotografija koju je podelio na Instagramu novi je povod za priču o njemu.


Levi je, naime, objavio fotografiju za koju je pozirao bez majice, pokazavši besprekorno izvajano i mišićavo telo.

 

Vilijam Levi
foto: Instagram

Glumac, koji inače vredno trenira, ne libi se da pokaže rezultate napornog rada u teretani, ali već neko vreme nije delio ovakve fotografije. Sada, međutim, mnogi tumače da Vilijam želi da skrene pažnju na svoj spektakulan izgled nakon rastanka od dugogodišnje partnerke Elizabet Gutjerez.

 

Par je zajedno proveo skoro dve decenije, i za to vreme su dobili sina Kristofera Aleksandra Levija i ćerku Kejli Aleksandru Levi.


Godinama se spekulisalo da Vilijam vara Elizabet, a ubrzo su za to stigle i potvrde jer se glumac nije preterano trudio da sakrije svoje avanture.
Između ostalog bio je s koleginicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli “Oluja u srcu”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ximena Navarrete (@ximenanr)

 

Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.


Međutim, iako je s Himenom viđan javno i ona je pričala svima da su srećno zaljubljeni, Vilijamova najveća afera bila je ona s glumicom Žaklin Brakamontes (Maribel iz "Rubi"), kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

 

 

Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu.

Priznala je da je vezu s Vilijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.


Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i da su imali polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije demantovao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala o tome koliko ima godina.


Pre dve godine, pisalo se da je Vilijam zaveo Barbaru Lopez, ćerku slavnog producenta Rejnalda Lopeza, s kojom se upoznao radeći na jednom zajedničkom projektu, a svedoci su za medije otkrili kako je privlačnost među njima bila i više nego očita.

 


Štaviše, jedan anonimni izvor rekao je za meksičke medije da je Vilijam prevario Elizabet s više od 80 žena.


Zato ni ne čudi što je manekenki i glumici svega preko glave, pa su početkom 2022. saopštili da se rastaju.


Želimo da znate da smo, nakon mnogo razmišljanja, doneli odluku da prekinemo svoju vezu. Ali nastavićemo da budemo prelepa porodica kakva jesmo i najbolji mogući roditelji svojoj deci. To se nikad neće promeniti — napisao je Vilijam tada na Instagramu.

 


 

makonda-tracker