POGLEDAJTE

"Noć na krovu grada": Milica Milša i Žarko Jokanović pokazali deo nestvarnog penthausa, oduševiće vas ovaj RAJ NA ZEMLJI

2

Milica Milša i Žarko Jokanović su nedavno kupili penthaus u luksuznom delu Beograda.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Milša je stekla veliku popularnost u seriji Igra sudbine čiju treću sezonu smo nedavno ispratili, a u toku je i snimanje četvrtog dela.

 

Žarko Jokanović je inače scenarista popularne serije, a kako mediji pišu, ovaj projekat se jako isplatio popularnom bračnom paru, pa su svoj novi dom opremili po Miličinom ukusu i preneli brojna umetnička dela i antikvitete kako bi sve bilo onako kako su zamislili.

Iako dosad nisu objavljivali fotografije svog novog doma, imali smo priliku da vidimo samo delić na nekim objavama, ovog puta Žarko je podelio sa pratiocima nestvarni prizor i pogled sa terase njihovog novog luksuznog doma.

 

- Noć na krovu grada - napisao je scenarista u opisu.

 

Sudeći po objavama, pogled je fantastičan, a terasu su uredili po poslednjoj modi, pa je tako sve u zelenilu i svetiljkama.

 

Posebnu pažnju je privukla velika garnitura, kutak za čitanje, ali i šank sa visokim stolicama.

 

1 / 7 Foto: Instagram/printscreen

 

— “Igra sudbine” im se definitivno isplatila. Kako Žarkov scenario, tako je i Milica imala veliki uticaj na publiku. Njih dvoje nikada nisu voleli da ističu koliko novca zarađuju, ali znamo sa sigurnošću da se od glume dobro živi, naročito kada je projekat uspešan kao ovaj. Nisu želeli da protraće novac, pa su odlučili da investiraju u nekretninu, što je pametno — istakao je anomini izvor kada su pazarili penthaus.

 

Bez sumnje je da je ovo pravi raj i da glumica i scenarista uživaju u njemu sami, ali i sa prijateljima.

 

 

makonda-tracker