(FOTO)

"Jedna od najlepših žena, kao da je 3 DECENIJE MLAĐA": Neda Ukraden izdanjem na plaži oduševila publiku

1

Pevačica Neda Ukraden uvek oduševljava svojim izgledom iako je na početku osme decenije.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Neda Ukraden ima rasprodato leto, pevačica stalno nastupa, a pauzu koju ima između koncerta, koristi za mali predah i odmor na moru.

 

Pevačica je aktivna na Instagramu gde redovno pokazuje svoje aktivnosti, a sada je oduševila fotografijom sa plaže. Naime, Neda koristi mali odmor na moru kako bi napunila baterije, a nemoguće je da ne primetimo kako ona izgleda uprkos godinama koje prolaze.

 

- Odmor - ali na kratko - napisala je Neda uz fotografiju.

 

Brojni komentari su se pojavili na račun pevačicinog izgleda i svi su pohvalili njenu pojavu koja je zanosna i dalje iako Neda ima 71 godinu.

 

''Jedna od najlepših žena'', ''Lepoto'', ''Neda lavica'', ''Super'', ''Kratko ali slatko'', ''Lepa kao i uvek'' samo su neki od komentara čime je Neda opravdala titulu najseksi bake.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Podsetimo, Neda je nedavno otkrila i tajnu svog izgleda, kao i šta je to čega se ona pridržava.

 

- Održavati dobru formu i nešto sto vam je nasleđem kao poklon ostalo, može se samo disciplinom - ishranom i vežbanjem. Posebno kada ste u zrelim godinama. Naravno, nije uvek lako jer ne živimo životom koji je uredan i u kojem se sve može isplanirati. Ali dovoljna je i svest o tome kao i emotivna sreća i ispunjenost - iskrena je bila ona.

 

Pevačica se osvrnula i na laskavu titulu koju je ponela, ali i na to da je reč baka zapravo najlepša reč na svetu.

 

- Taj naziv najseksi bake me uvek nasmeje, i nimalo mi ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A reč baka je najlepša reč na svetu - poručila je Neda.
 


 

makonda-tracker