popularnost im je u krvi

Jedna SESTRA mu je PEVAČICA, druga GLUMICA: Detalji iz života legendarnog Dragana Bjelogrlića koje retko ko zna!

0

Čuvenog glumca svi veoma dobro znaju, ali postoje neke stvari o njemu koje znaju samo oni najstrasniji fanovi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Naš poznati glumac Dragan Bjelogrlić proslavio se odličnom glumom i velikim brojem maestralnih uloga na domaćem filmu i u brojnim serijama.

 

On je godinama gradio glumačku karijeru, a u proteklih nekoliko godina se ostvario i u ulozi režisera i producenta.

 

 

Iako je često u javnosti i o njemu se mnogo toga zna postoje neke manje poznate činjenice, a jedna od njih jeste i ta da je u srodstvu sa nama veoma dobro poznatim damama sa glumačke i pevačke scene.

 

Naime, on je u srodstvu sa pevačicom Zoranom Pavić.

 

Dragan Bjelogrlić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Jednom prilikom se Zorana osvrnula na ovu rodbinsku povezanost sa Bjelom.

 

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana pre nekoliko godina.

 

Zorana Pavić
Zorana Pavićfoto: Damir Dervišagić

 

Osim nje, lepa glumica Marina Vodeničar je Bjelina sestra. Nju smo imali prilike da gledam ou seriji "Senke nad Balkanom", gde je glumila upravo ono što mu i jeste u pravom životu - sestru.

 

Iako su bliski rođaci njih dvoje gotovo nikada to ne spominju u javnosti i nezavisno jedno od drugog grade svoje karijere.

 

Marina Vodeničar
foto: Dragan Kadić

 

Osim u "Senkama nad Balkanom" Marinu smo imali prilike i da vidimo u seriji "Žene sa Dedinja", "Urgentni centar", "Sinđelići", ali njena najveća pasija je pozorište, pa je tamo najčešće možemo sresti.

 

 

makonda-tracker