porodična idila

Njihova ljubav je prošla sve testove: Momčilo Otašević objavio fotografiju sa suprugom i uputio joj POSEBNE reči

1

Momčilo Otašević važi za jednog od najzgodnijih glumaca u našem regionu i širu javnost uvek zanima njegov privatni život o kom on ne priča tako mnogo.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Ljubavna priča Momčila Otaševića je počela prililčno neočekivano i kako je sam isticao, nikad nije mogao ni naslutiti da će se dogoditi tako nešto. 

 

Momčilo je u braku sa Jelenom Perčin, koja je devet godina starija od njega, a ovaj srećni par ima dvoje dece ćerku Mašu i sina Jakšu.

 

— Ne, nikad. Ni Jelena, ni ja. Dogodilo se. Upoznao sam je kad sam došao na kasting. Jelena je pitala koje sam godište. Ja kažem '90, a ona pita producentkinju Jelenu Veljaču je li to neka zafrkancija. Kasnije me pozvala na kafu da popričamo o snimanju, radili smo, bili super partneri, prijatelji, ali da mi je neko tad rekao da ćemo se zaljubiti, da ću ostati u Zagrebu, živeti ovde, ne bih mu verovao — rekao je Momčilo jednom na pitanje da li je mogao da pretpostavi da će mu snimanje jednog projekta doneti ljubav.

 

Njih dvoje su često tema medija, a jedno vreme se spekulisalo o navodnom razvodu, međutim oni su svojom porodičnom idilom sve to demantovali. Popularni glumac je sada objavio fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa Jelenom uz opis "I ja sliku sa zenom imam!" 

Njih dvoje nikad srećniji uživaju na obali mora na zasluženom odmoru, a ispod objave su se samo nizali pozitivni komentari na račun njihove ljubavi.

 

 

makonda-tracker