(FOTO)

"Tradicija nije poklanjanje pepelu već predaja ognja": Kravata Miloša Bikovića na odlikovanju krije SNAŽNU simboliku

0

Miloš Biković je naš najistaknutiji glumac koji je angažovan, kako ovde, tako i u Rusiji, a neretko i svojim izgledom privlači pažnju.

foto: Instagram
foto: Instagram

Miloš Biković je odlikovan Ordenom Karađorđeve zvezde drugog stepena na Vidovdan, a ovo je samo jedan u nizu njegovih uspeha, međutim, pretpostavljamo da mu je ovo ujedno i jako značajno, te glumac može biti ponosan na sebe i svoje umeće.

 

Biković privlači pažnju gde god da se pojavi, a sada je zablistao u posebnom odelu koje je odabrao za svečanu priliku odlikovanja, pritom najviše pažnje je privukla njegova kravata.

 

Kako je Bikoviću orden uručen na Vidovdan, dezen kravate je bio sa ornamentalnim motivom mozaika sa stubova Sv. Simeona i Sv. Danila Stolpnika u Hramu Svetog Save.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

- Čini mi se da danas moramo da hodamo po ivici oštrice tog mača, vođeni balansom ,,mudrosti i hrabrosti’’. Velika je čast dobiti priznanje i potvrdu da si deo nečega što je veće od tebe. Biti naslednik tradicije. Jer:
,,Tradicija nije poklanjanje pepelu već predaja ognja’’
- napisao je, između ostalog glumac ispod objave na Instagramu.

 

Podsetimo da je i Džoni Dep nosio kravatu koju je dobio na poklon sa motivima apostolske odežde sa kupole Hrama, što je danima bila aktuelna tema.

 

Inače, Miloš Biković naporno radi na nastavku serije Južni vetar koja je dostigla neverovatnu popularnost, a ovaj projekat će upotpuniti i holivudske zvezde Vilijam Boldvin i Erik Roberts. Biković je otkrio i da u Rusiji snima film u kosmosu što je svakako nesvakidašnji projekat u kom ćemo gledati našeg glumca.

 

 

makonda-tracker