wow!

Izvajana tela, šarm i lepota: 8 turskih zavodnika za kojima su poludele žene širom sveta

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

smederevac

31-07-2022 09:39h
Sta je sledece da promoviste ? Albance ?
Inace samo jedan od ovih se izdvaja kao van serijski, ostali su ili maximalno nabildovani uz pomoc hemije ili prosecni muskarci. Narvno da nisu ruzni ni odbojni ali su daleko od prelepih kako ih nazivate.

Svašta

31-07-2022 11:17h
@smederevac
Pa nekoliko turskih lepotana su poreklom Albanci. To je to.

Zory

31-07-2022 15:50h
A Kivanc Tatlung

Una

01-08-2022 00:12h
Ovi svi, osim možda Jamana, bezveze. Najveći frajeri su Kivanč Tatlitug, Serkan Čajoglu i Ekin Koč. Nije loš ni Kerem Bursin. Uglavnom, ovi što ne liče puno na Turke.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: