da li ste znali?

BILA JE ZAVODNICA U FILMU "LAJANJE NA ZVEZDE", A ONDA JE NAPUSTILA BEOGRAD: Evo kako danas izgleda poznata glumica!

1

Nataša Tapušković neretko govori o momentima kada nije živela od glumačkog posla.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedna od najepših glumica sa našeg prostora Nataša Tapušković postala je prepoznatljiva po ulozi u filmu "Lajanje na zvezde", a nakon toga joj je život krenuo u neočekivanom smeru.

 

Iako je bila uspešna u glumačkom poslu u jednom trenutku je odlučila da stavi tačku na karijeru. Napustila je Srbiju za vreme bombardovanja i otišla je u Italiju.

 

"Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca "- priznala je tad Nataša.

 

Nataša Tapušković
foto: Damir Dervišagić

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Ovaj par ima dve ćerke.

 

I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama "Život je čudo" i "Folk", kao i u filmovima "Šišanje" i "Spomenik Majklu Džeksonu". 

 

 

makonda-tracker