"opet mi se ide na našu svadbu!"

Na svadbu je stigla — grtalicom: Sofija Rajović KONAČNO progovorila o bajkovitom venčanju sa čovekom svog života

0

Poznata glumica nedavno je u tajnosti rekla "da", a sada je rešila da progovori i podeli detalje o najvažnijem danu u svom životu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumica Sofija Rajović (34) sve je iznenadila početkom februara, kada su se u javnosti pojavile fotografije s njenog venčanja. Šarmantna glumica nije pričala o svom ljubavnom životu za medije, pa javnosti nije bilo poznato da je srećno zaljubljena, a ni nakon venčanja nije otkrila identitet svog supruga, niti se povodom venčanja u danima koji su usledili oglašavala na društvenim mrežama.


Zato je ostala misterija ko je čovek koji je osvojio njeno srce, a ona sada ističe da će tako i ostati.

 

Moj suprug i ja želimo da on ne bude izložen javnosti jer se ne bavi javnim poslom. Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo — rekla je Sofija za Gloriju.

 


Par je, inače, duže vreme u vezi, a on je želeo da je zaprosi na neki originalan način, u čemu mu je zasmetala pandemija.


Ali korona nas je poremetila tako da je sve na kraju ispalo spontano. Što bi rekli ljudi: napravi plan da ti se Bog nasmeje. Međutim, kod venčanja nije bilo nepoznanica — objasnila je glumica.


Ona je otkrila da su se venčali u jednom prestižnom beogradskom restoranu i da je presrećna zbog toga kako je sve proteklo.


Bilo je bajkovito. Najbitnije je da smo se svi dobro proveli i da su energija i raspoloženje nas gostiju u svakom momentu bili na vrhuncu. Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima — kaže Sofija za pomenuti list.

 


Kako je istakla, raduje se zbog atmosfere na svadbi i priznaje da bi rado ponovila ovaj provod.


Energija je zaista bila čarobna. Ubeđena sam da sam bila najveselija. Nisam stala sa igrom tokom cele svadbe i neverovatno mi je kako je sve brzo prošlo. Već danima komentarišem kako mi se opet ide na našu svadbu. Posebno iznenađenje bilo je što smo jedno drugom kupili poklone. Takođe je spektakl bio kako smo došli do hotela. Posle dva sata bezuspešnog zvanja svih beogradskih taksi službi, nas nekoliko je krenulo peške i u tom momentu naišla je grtalica koju sam zaustavila i taj gospodin nas je odvezao. Ne shvatate koliko smo mu svi zahvalni na tome — rekla je ona.


Ona ne krije da se, kada se našla ispred matičara, suočila s tremom.

 


Tresla sam se toliko da sam se jedva potpisala i uspela sam da pobrkam latinicu i ćirilicu u potpisu. Kada se taj zvanični deo završio, onda sam se opustila. Do tada sam bila zbunjena. Što meni nije svojstveno, ali normalno je, ipak mi je prvi put — ističe Sofija.


Ona je otkrila da želi da postane mama, ali da joj se ne žuti.


Naravno da želimo decu, ali ne žurimo. Hoćemo prvo malo da uživamo u bračnoj zajednici i svemu lepom što ona nosi — kaže glumica.

 

 

makonda-tracker