uskoro stiže beba

Adrijana Lima otkrila tajnu dobrog izgleda u trudnoći: Zdravo se hrani, a evo šta joj u najviše nedostaje

0

Poznata manekenka uživa u trudničkim danima i sitno broji do porođaja

foto:  EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Čuvena manekenka Adrijana Lima čeka dete sa dečkom Andreom Lemersom, sada je već u poodmakloj trudnoći.

 

Ipak, to je ne sprečava da se pojavljuje na važnim događajima, a ne ustručava se ni da pokaže kako izgleda gotovo pred sam porođaj.

 

Adrijana oduvek obožava vežbanje, a teretana je bila deo njene svakodnevne rutine. Iako ima 41 godinu i ovo je njena treća trudnoća Adrijana ništa ne prepušta slučaju.

 

Manekenka uprkos trudnoći svakodnevno vežba, a u Kanu se pojavila na premijeri filma "Elvis" u izazovnoj haljini žute boje, koja je otkrivala deo njenog velikog trudničkog stomaka.

 

Ponosno je prošetala crvenim tepihom, a svi su bili zadivljeni njenom vedrinom i lakoćom koju poseduje iako je bila u poodmakloj trudnoći.

 

Ona smatra da je trudnoća normalno stanje u kojem takođe može da se vežba, samo vežbe treba da budu prilagođene trudnicama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Ona i dalje vežba, vodi računa o tome kako se hrani, i kako je i sama jednom prilikom rekla jedva čeka da se porodi da može da se vrati vežbama u teretani. 

 

Sada  njena rutina vežbanja je drugačija, lakša je i manje intenzivna od njenog tipičnog treninga, koji je uključivao stvari poput boksa, preskakanja užeta i tome slično.

 

Kako Adrijana izleda pred sam porođaj pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

 

 

Lima se ipak nije odrekla svega već sada radi lagano podizanje gornjim delom tela, jer ne želi da potpuno izađe iz forme. Osim toga, ona meditira, šeta kada god za to ima priliku i radi lagane vežbe istezanja.

 

Lima takođe dodaje da je jedna od ključnih stvari u njenoj rutini fizikalna terapija.

 

- Morate da istegnete mišiće da biste sprečili povrede. To je nešto na šta nisam obraćala pažnju kada sam bila mlađa.

 

 

makonda-tracker