odmara

Već se umorio od bračnog života? Urnebesna fotografija Bena Afleka nasmejala sve na društvenim mrežama

0

Njegova supruga Dženifer Lopez danas slavi rođendan, ali on je pored nje postao glavna zvezda na društvenim mrežama. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumca Bena Afleka fotografisali su paparaci u jednom jako interesantnom položaju. Naime, njega je izgleda dosta umorilo venčanje, pa je hoivudksa zvezda zaspala na stolici. Činilo se da poza, a i udobrnost stolice nisu baš najsjajniji, ali njemu to izgleda nije bilo na prvom mestu. 

 

On je nedavno sudbonosno da izgovorio pevačici Dženifer Lopez, a oni se trenutno nalaze u Parizu, gde uživaju na medenom mesecu sa svojom decom. Kako pišu mediji oni uživau u njihovim zajedničkim trenucima i isporbavajući francuske restorane, a nedavno su snimljeni i na krstarenju rekom Sene.

 

Ceremonija kao i sva putovanja prilično su iscrpele Afleka, pa je odlučio da napravi mali predah. On je sedeo na stolici, dremao, a sunce i neudoban položaj mu nisu opšte smetali. 

 

Ovaj prizor je za kratko vreme postao viralan na Tviteru. 

 

"Ben Aflek je dar", "Trebalo bi da svaki letnji vikend provodim na brodu spavajući kao Ben Aflek", "Zašto spava na stolici? Iza njega je klupa", "Kad te uhvati umor", samo su neki od komentara na dremanje slavnog glumca.

 

 

Ben i Dženifer upoznali su se 2001. na snimanju filma "Gigli". Verili su se iduće godine, a nakon što su neko vreme odlagali venčanje, 2004. su se razišli. Aflek je nakon toga sklopio brak sa glumicom Dženifer Garner, s kojom ima troje dece, a Dženifer je bila u braku s Markom Entonijem, s kojim ima blizance.

 

Dženifer i Aflek svoju romansu su obnovili prošle godine, a pre nekoliko dana su se venčali.

 

 

makonda-tracker