uspeo da demantuje?

Priznao da nije imao ODNOSE mesecima: Ilon Mask izneo dokaze da NIJE bio u šemi sa suprugom svog prijatelja

0

Najbogatiji čovek na svetu iskritikovao je medije i objavio fotografiju koja, kako on tvrdi, ukazuje na to da nije deo afere sa ženom Sergeja Brina. 

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Nakon što je "Vol strit žurnal" objavio članak u kojem se navodi da je vlasnik kompanija "Tesla" Ilon Mask imao aferu sa bivšom suprugom prijatelja i suosnivača Gugla Sergeja Brina, konačno se oglasio i najbogatiji čovek na svetu i kazao da je u pitanju laž, pa je priložio i dokaze. 

 

On je objavio fotografiju sa Brinom i sa još dve žene, ali se ne zna gde je ona nastala. 

 

 

— Totalna glupost — napisao je sinoć Ilon Mask komentarišući članak u "Vol strit žurnalu" u kojem piše da je on bio u intimnom odnosu sa  Nikol Šanahan. U šali je istakao da seks nije imao mesecima.

 

— Sergei i ja smo prijatelji i sinoć smo bili zajedno na zabavi! Nikol sam video samo dva puta za tri godine, oba puta bilo je mnogo ljudi oko nas. Nije bilo ičeg romantičnog — ispričao je on i onda iskritikovao medije. 

 

Ilon Mask
foto: Printscreen

 

— Vol strit žurnal" je objavio toliko gluposti o meni i "Tesli" da sam prestao da brojim. To je sramotno za njih, iskreno. Taj magazin bi trebalo da sledi visoke standarde novinarstva i, trenutno, oni su poprilično tabloidni. Trebalo da da prikazuje priče koje su zapravo važne njihovim čitaocima i imaju čvrstu činjeničnu osnovu, a ne trećerazredne priče — napisao je, prenosi "Dejli mejl".

 

 

makonda-tracker