šuška se

Primećen sa novom devojkom na odmoru u Grčkoj? Ilon Mask ponovo uzbrukao javnost zbog misteriozne brinete

0

On je odlučio da poseti ostrvo koje se smatra mestom za bogataše. 

foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER
foto: EPA-EFE/ALEXANDER BECHER

Najbogatiji čovek sveta Ilon Mask doputovao je u Grčku na ostrvo koje je omiljeno među poznatim ljudima. Njegov dolazak dosta je privukao pažnju javnosti, ali ne samo to nego i misteriozna plavuša koja je u negovom društvu. 

 

Ilon Mask je primećen na Mikonosu, sa brojnim prijateljima. O njegovom dolasku u Grčku pišu brojni portali, između ostalih i greekreporter.com koji navodi da je milijarder doputovao u ranim jutarnjim časovima a da je zatim uživao na ručku u restoranu na plaži Agia Ana Kalafatis.

 

Ova plaža važi za jednu od najuređenijih plaža koja nudi niz sporskih aktivnosti, rođenja, surfovanja i slično. Ova plaža nalazi se na isočnoj obali ostvra gde se može videti čitav kompleks plaža.

 

Podsetimo da je Mask odustao od kupovine Tvitera što je šokiralo javnost, pa se sada svaki njegov korak prati u stopu. On je na Mikonosu bio u ležernoj kombinaciji, donosno nosio je jednostavan šorts i majcu. 

 

 

U njegovom društvu primećena je i jedna brineta i odmah su se podgrejale sumnje da mu je to nova devojka. Ovo ne bi bilo toliko šokantno da se pre nekoliko dana nije saznalo da je Mask postao otac blizanaca koje je dobio sa direktorkom svoje kompanije Šivon Zivs.

 

Podsetimo da je Mikonos ostrvo koje je jedno od omiljenih među "zvezdama", pa su ga posećivali svojevremeno Serena Vilijams, Adrijana Lima, Majkl Džekson i drugi. Smatra se da je ovo ostvro verervisano samo za one sa dubokim džepom, ali mnogi posetioci kažu da na Mikonosu ima ponuda koje su dostupne i onima sa skromnijim primanjima. 

 

 

makonda-tracker