odmah se oglasio

Za najskuplji razvod u istoriji kriv ― Ilon Mask?! Najbogatiji čovek na svetu navodno imao AFERU s poznatom lepoticom

0

Nova epizoda sapunice u koju se pretvorio život Ilona Maska donosi nam priču o preljubi 

foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE
foto: Patrick Pleul / POOL / EPA-EFE

U životu Ilona Maska nema mira i dosade!


Južnoafrički biznismen Ilon Mask nedavno je sve naljutio povlačenjem iz kupovine Tvitera, a njegov sin Gzavije, koji je rešio da se ubuduće predstavlja kao Vivijan, odrekao ga se javno, najverovatnije zbog Maskovih transfobičnih komentara. Dok je on u vezi s glumicom Natašom Baset, a nedavno je otkriveno da je dobio blizance s jednom od svojih zaposlenih (negde u vreme kad je dobio drugo dete s pevačicom Grajms!), njegov otac nedavno je dobio drugo dete sa svojom bivšom pastorkom.

 

Prema pisanju "Vol strit žurnala", vlasnik kompanija "Tesla" i "Spejs Iks", Ilon Mask ponovo ima turbulencije na privatnom planu, a razlog je njegova tajna veza s Nikol Šanan, suprugom Sergeja Brina, suosnivača Gugla, sedmog po redu najbogatijeg čoveka na svetu i njegovog bliskog prijatelja!

 

Nikol Šanan, Sergej Brin
foto: EPA-EFE/MONICA M. DAVEY

Navodno se prijateljstvo Brina i Maska raspalo zbog ove afere, a južnoafrički milijarder je rešio da se oglasi na ovu temu. Kako je istakao na Tviteru, ovaj trač je "totalno sra*e".


On je istakao da su Brin i on i dalje bliski prijatelji i da su veče ranije zajedno bili na jednoj zabavi, kao i da Nikol jedva da poznaje.


Nikol sam video dvaput tokom tri godine, a oba puta je oko nas bilo mnogo ljudi. Ništa romantično se nije desilo ― napisao je Mask.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


"Vol strit žurnal" tvrdi da su on i Nikol Šanan bili zajedno prošle godine i da je veza bila kratka, uz napomenu da je to razlog za razvod Sergeja Brina i lepotice. Sve se navodno dogodilo na sajmu umetnina Art Basel u Majamiju, nakon Maskovog raskida s Grajms, nedugo nakon rođenja njihovog prvog zajedničkog deteta.


"Vol strit žurnal" objavio je toliko izmišljenih priča o meni i "Tesli" da im se više ne zna broj ― kaže Mask.
 

 

makonda-tracker