istraga je u toku

Ovih dana bila je na VRHUNCU SLAVE: Pevačica i glumica pronađena MRTVA u svom stanu

1

U trenutku kada je bila uspešnija nego ikad i kad su joj se smešile velike stvari u karijeri, ova mama dvoje dece je iznenada preminula pod misterioznim okolnostima

foto: Warner Bros. - Bazmark Films - R / AFP / Profimedia
foto: Warner Bros. - Bazmark Films - R / AFP / Profimedia

Kako piše CNN, pevačica i glumica Šonka Dukure pronađena je u svom stanu bez znakova života.


R'n'B pevačica, koja se nedavno pojavila u filmu "Elvis" u ulozi Vili Mej Tornton, poznatije kao Big Mama, preminula je juče u 45. godini, saopštila je nešvilska policija. S njom je u stanu bilo i njeno dvoje dece.


Razlog smrti još uvek nije poznat, budući da se čekaju rezultati obdukcije.


Dukureova je za potrebe filma "Elvis" snimila čuveni hit Elvisa Preslija "Hound Dog", a ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje na filmu. Uz to, pojavila se i u spotu Dodže Ket za pesmu "Vegas", a pred njom su tek bile velike stvaru, budući da je odnedavno ušla u filmsku industriju.

 

Šonka Dukure
foto: Youtube Printscreen

Šonka Dukure nedavno je u jednom intervjuu pričala o svojim vrednostima u životu, a tada je istakla i da je zahvalna što je dobila priliku da se pojavi i peva u filmu Baza Lurmana.


Moje "mesto stanovanja" je zahvalnost jer to je ono što su mi usadili moja baka, mama i porodica. To nije skromnost ili uzimanje mrvica već priznanje da dobre stvari u životu nisu garancija i kada ih doživimo — zahvalnost je najmanje što možemo da izrazimo — rekla je Šonka.

 

Šonka Dukure
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker