potresno

Skrhan bolom — ovakvog ga do sada niste videli: Donald Tramp sa porodicom na sahrani bivše supruge Ivane Tramp

0

Iako se dugo spekulisalo, sa njim je došla i Melanija. 

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa uslikali su fotoreporteri ispred kule u Njujorku u trenutku kada je kretao na sahranu bivše supruge Ivane Tramp koja je preminula 14. jula 2022. godine. Pored njega se pojavila i sadašnja supruga Melanija Tramp, uprkos spekulacijama da ona neće biti uz njega.  

 

Donald je sa Ivanom dobio troje dece Ivanku, Erika i Donalda Juniora Trampa koji su stigli u crkvu Svetog Vinsenta Ferera na Menhetnu gde je održana pogrebna misa.

 

 

Bivši američki predsednik nije često pričao o svojoj prvoj supruzi, ali je ona umela da istane da samo njoj pripada titula prve dame Amerike jer je ona ujedno i prva Trampova žena. 

 

 

On nije želeo preterano da komentariše smrt svoje bivše supruge, ali je u specijalnom intervjuu za "Njujork post" koji je vodila Sindi Adam, prijateljica njegove bivše supruge kratko i emotivno prokomentarisao. 

 

— Bila je drugačija. Nikada nije odustala. Lepa je bila, da, ali je bila i vredan radnik. Bez obzira koliko su stvari bile grube ili koliko loše izgledale, ona nikada nije posustajala. Otišla je iz komunizma u naš zajednički život. Ništa nije uzimala zdravo za gotovo.

 

 

Tokom intervjua dogodio se emotivan momenat.

 

— Od kada sam je prvi put srela, bila je prelepa. Bila je posebna. Znam da ste se jedno drugome sviđali od prvog dana — rekla je Sindi.

 

Tramp je zastao i tiho dodao:

 

 Bila je izvanredna. Lepa iznutra i spolja. Počeli smo sve to - naš zajedničkI život, sa tako sjajnim odnosom.

 

Ivana Tramp preminula je 14. jula u 73. godini, u svom domu u Njujorku. Do smrti je došlo nakon pada niz stepenice što je potrvrdio zvaničan izveštaj.

 

Podsećanja radi, Donald Tramp bio je u braku sa Ivanom Tramp od 1977. do 1992. 

 

 

makonda-tracker