poslednji pozdrav

"Nikad nije propuštala priliku za smeh i ples..." Ivanka Tramp skrhana nakon smrti majke

1

Prva supruga Donalda Trampa i poznata češko-američka manekenka i poslovna žena Ivana Tramp preminula je iznenada, a njena porodica je neutešna nakon tragičnih vesti

foto: John Barrett / Newscom / Profimedia
foto: John Barrett / Newscom / Profimedia

Mnoge poznate ličnosti javno su se oprostile od Ivane Tramp, koja je pronađena na stepeništu u svom domu bez znakova života u 74. godini, a među njima je i njena ćerka.


Ivanka Tramp, koja je zapravo nazvana po majci i zove se Ivana Mari Tramp, objavila je na Instagramu njihovu zajedničku fotografiju, nastalu dok je ona još bila devojčica, i na emotivan način se pozdravila od majke.

 

Nakon smrti majke, srce mi je slomljeno. Mama je bila šarmantna, strastvena i tako duhovita. U svemu što je činila pokazivala je snagu, upornost i odlučnost. Živela je život punim plućima i nikad nije propustila priliku za smeh i ples — napisala je Ivanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)


Ona je istakla i da će ubuduće cela porodica čuvati uspomenu na pokojnu Ivanu.


Nedostajaće mi zauvek i čuvaćemo uspomenu na nju u svojim srcima dok god smo živi — poručila je ćerka Ivane i Donalda Trampa.


Vest o smrti gospođe Tramp objavljena je juče, kada je porodica izdala saopštenje za javnost.


Sa dubokom tugom objavljujemo smrt naše voljene majke Ivane Tramp. Naša majka je bila neverovatna žena — sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i prijatelj. Ivana Tramp je preživela. Pobegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Učila je svoju decu hrabrosti i čvrstini, saosećanju i odlučnosti — stoji u zvaničnom saopštenju porodice.

 


 

makonda-tracker