nažalost

Obistinila se druga strašna pretpostavka: Otkriven uzrok smrti Ivane Tramp

0

Ivana Tramp, bivša žena nekadašnjeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država, Donalda Trampa, pronađena je mrtva u svom stanu u Njujorku, a sada je poznat i uzrok smrti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ivana Tramp je pronađena na dnu stepenica u svom stanu, pa je policija pretpostavljala da je došlo do pada, međutim nije bilo poznato šta je do toga dovelo.

 

Bilo je moguće više pretpostavki, a neke od njih su bile te da je u pitanju iznenadna smrt koja je prethodila padu i druga pretpostavka koja kaže da je smrt nastupila zbog pada.

Nažalost, tačna je druga pretpostavka - smrt je nastupila zbog pada, odnosno zbog tupog udarca u grudni koš koji je Ivana doživela.

 

Medicinski islednik je potvrdio da smrt nije sumnjiva i da je u pitanju nesrećan slučaj, pa je tako otklonjena svaka sumnja ukoliko je postojala. Porodica i prijatelji se opraštaju od Ivane, a najemotivniju poruku je uputila njena ćerka Ivanka, koja ju je opisala kao uvek nasmejanu ženu i obećala da će ona i njena braća uvek čuvati uspomenu na nju.

 

1 / 10 Foto: John Barrett / Newscom / Profimedia

 

Ivana Tramp je i pre braka sa Trampom bila uspešna i poznata žena. Ona je, kao Ivana Zelničkova, vrlo mlada emigrirala u Kanadu iz rodne Čehoslovačke, a ubrzo su zbog njene beskrajne lepote stigle su prve ponude da se okuša kao model. To je radila s velikim uspehom, a uvek je isticala da je modeling za nju posao, ali ne i karijera.

 

Podsetimo, Ivana Tramp je u braku sa Donaldom Trampom dobila troje dece, Donalda, Erika i Ivanku, a njihov brak je bio prepun turbulencija zbog kojih su, po Ivaninim rečima, najviše ispaštala njihova deca.

 

 

makonda-tracker