(VIDEO)

"Bila je ljubazna, ali uvek prirodno SAMOUVERENA": Biljana Obradović o susretima sa Ivanom Tramp

0

Vest o smrti Ivane Tramp, bivše žene Donalda Trampa, pogodila je brojne poznate ličnosti, a među njima i našu poznatu voditeljku.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Tramp je pronađena na dnu stepeništa u svom stanu u Njujorku, a utvrđeno je da je uzrok smrti pad niz stepenice, odnosno tup udarac u predelu grudnog koša.

 

Bivša žena Donalda Trampa nije bila poznata samo po tome, ona je bila uspešna manekenka, dizajnerka i medijska ličnost. Sa nekadašnjim predsednikom Amerike ima troje dece, Donalda, Erika i Ivanku koje je vaspitala konzervativno.

 

Od Ivane se opraštaju mnogobrojni prijatelji i porodica, a njima se pridružila i naša poznata novinarka i portparol fudbalskog kluba Partizan, Biljana Obradović. Ona je objavila video u kom razgovara sa Ivanom i podelila je svoje utiske o njoj.

 

- Za 25 godina televizijske karijere, razgovarala sam sa nebrojeno holivudskih zvezda i ličnosti sa svetske scene. Jedna od njih je, voleli je ili ne, bila i Ivana Tramp, prva supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. Ivana je uvek bila žena koja intrigira i koja je punila novinske stupce - napisala je ona.

Biljana je tokom svoje karijere imala priliku da razgovara sa brojnim poznatim ličnostima ne samo kod nas, već i u svetu.

 

- Srele smo se vise puta na velikim prijemima na Azurnoj obali, s tim što sam sa njom za televiziju razgovarala pre desetak godina tokom izbora za „Miss Fashion TV". Ivana je bila član žirija i uvek je znala da prepozna to nešto u devojci. Pristala je odmah na razgovor, jer čim sam se ja kao novinar našla tu, onda sam tu sa razlogom, tako svet tamo funkcioniše. Bila je ljubazna, ali uvek prirodno samouverena sa stavom koji morate da poštujete. Rekla bih da su njeni saveti nešto što može da uvek posluži kao univerzalno pravilo u svetu mode, lepote i poslovanja. Uostalom, ona je najduže bila gospođa Tramp - zaključila je Biljana.

 

 

makonda-tracker