preminuo je mlad

Govorio joj je da je SMEĆE, a ona je opraštala: Poslednji muž Ivane Tramp je bio 23 godine mlađi Italijan

0

Ivana Tramp je imala prilično ispunjen život, a brak sa Donaldom Trampom nije jedini niti poslednji u njenoj karijeri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vest da je preminula Ivana Tramp je za kratko vreme obišla planetu, pa sa razlogom ovih dana žena kakva je bila Ivana, čini glavnu temu svih medija.

 

Ivana se razvela od Donalda Trampa još 1992. godine nakon saznanja da je vara, a ta taj razvod je dobio svetski publicitet, toliko da se jedna novinarka čak tri meseca bavila porodicom Tramp. Otkriveno je da je Ivana optužila supruga za silovanje i čupanje kose — toliko da su mu bile pune šake njenih vlasi, u šta joj američka javnost nikad do kraja nije poverovala.

 

Međutim, fatalna Ivana je bila slaba na Italijane, a njen poslednji muž je privukao najviše pažnje. Naime, Ivana se udala za Rosana Rubikondija koji je bio mlađi od nje čak 23 godine.

Ivana i Rosano su bili u vezi šest godina pre nego što su rešili da se venčaju 2008. i to u luksuznom Trampovom kompleksu Mar-a-Lago. Venčanje je koštalo tri miliona dolara, a deveruša je bila njena ćerka Ivanka.

Šarmantni glumac i maneken je opstao u braku godinu dana, ali su i nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima. Koliko su bili bliski govori i činjenica da je Rosano prvo njoj saopštio da je teško bolestan 2018. godine. Nažalost, Rubikondi je preminuo od raka kože prošle godine.

Glumac nije štedeo Ivanu svojim komentarima, pa je tako jednom prilikom bio jako drzak i oštar u svojoj izjavi, međutim, činilo se da mu ona sve oprašta.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

— Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove porodice. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopšte nemaju srca, oni su smeće. Govorimo o jako glupoj deci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i pre nego što progovore o meni, opraću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod — izjavio je Rubikondi.

 

Prerana smrt Italijana je jako pogodila Ivanu Tramp, a njegovi roditeljisu joj dozvolili da pola njegovog pepela zadrži, pa je tako urnu čuvala sve do svog poslednjeg dana.

 

 

makonda-tracker