(VIDEO)

Lice IZA REŠETAKA i večno tužan pogled: Princeza Šarlin poslednjom objavom poslala poruku kako se oseća?

0

Princeza Šarlin ne prestaje da privlači pažnju, svaki njen korak se pomno prati i svi žele da otkriju šta se krije iza njenog tužnog pogleda, a poslednja objava je zabrinula mnoge.

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Princeza Šarlin i princ Albert se trude na sve načine da se prikažu kao srećna porodica, ali princezina pojava u javnosti uvek privuče dodatnu pažnju i sumnjičave komentare.

 

Nedavno je osvanula i prva fotografija na kojoj je Šarlin nasmejana i prisna sa Albertom, ali njena poslednja objava na Instagramu je zabrinula mnoge.  Naime, ona je podelila svoj digitalni portret za potrebe njene fondacije koja pomaže deci Južnoafričke republike, a zatvorske rešetke na objavi i princezin tužan izraz lica su ono što je pokrenulo lavinu komentara.

 

Razlomljeno princezino lice na kvadrate je odalo utisak zatvorskih rešetaka i pokrenulo pitanja kako se to stvarno ona oseća u braku sa princom Albertom i da li je istina da je sve u redu...

"Ne sviđa mi se što vas vidim tako, iza rešetaka", "Nadam se da ćeš pronaći unutrašnji mir", "Voleo bih da si malo sretnija", "Da li je ovo poziv u pomoć", "Čini mi se da je portret metafora za njen život u zlatnom kavezu", neki su od komentara.

 

1 / 11 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Podsetimo, Šarlin je bila odsutna 18 meseci, prvo je bila u rodnoj Južnoafričkoj republici, a zatim je provela vreme u Švajcarskoj na privatnoj klinici, gde se lečila od iscrpljenosti. Od tad, njeno stanje je glavna tema, a svako pojavljivanje prolazi kroz brojne analize s obzirom da informacija sa dvora ima jako malo. Pisalo se čak i da ona obavlja svoju funkciju supruge i pojavljuje se sa princom Albertom u javnosti da bi zauzvrat dobila 12 miliona evra koje joj garantuje potpisani ugovor.

 

 

makonda-tracker