prvo porodično putovanje nakon dužeg vremena

Ovaj prizor će ISTOPITI i ledena srca: Šarlin od Monaka više nije najtužnija evropska princeza? (FOTO)

0

Princ Albert i princeza Šarlin neprestano privlače pažnju, a sada su izgleda rešili da stanu na put svim nagađanjima i pretpostavkama.

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Princeza Šarlin već dugo nosi nadimak "najtužnija evropska princeza", a različite vesti o ovoj porodici su objavljivane.

 

Pravu pometnju je izazvao princezin ostanak u rodnoj Južnoj Africi, a sada nakon povratka, razne spekulacije su kružile, pisalo se čak i da je princeza iz straha i dalje sa princom Albertom, te i da se plaši da će joj oduzeti deci.

 

U svakom slučaju, bilo koje dosadašnje pojavljivanje Šarlin od Monaka je bilo ispraćeno i svaki put ona je imala zamišljen i tužan pogled, međutim, kraljevska porodica je ovog puta otputovala u Norvešku, a ovo je i prvo zajedničko službeno putovanje otkad se princeza vratila u Monako.

 

Šarlin i Albert su u društvu svojih blizanaca obišli Fram muzej u Oslu, a pridružio im se i norveški prestolonaslednik, princ Hakon. Ono što je privuklo najviše pažnje jeste poljubac princeze Šarlin i princa Alberta, što je prvi put da se dešava u javnosti nakon glasina o neslaganju i mogućem razvodu.

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Podsetimo, princeza je nedavno izjavila da je i dalje jako krhka otkad se vratila sa lečenja od emocionalne iscrpljenosti.

 

- Kad sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju usmerila sam na svoju decu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje zdravstveno stanje je još uvek krhko i ne želim da žurim. Put je bio dug, težak i tako bolan. Danas se osećam mirnije - zaključila je princeza.

Ovo zajedničko pojavljivanje je veliki korak napred i zasigurno znak da se Šarlin oseća znatno bolje, a nedavno su se nakon dve godine pojavili prvi put u javnosti na festivalu u Monaku, kada je Šarlin zablistala. Jedino što još uvek nije promenila, jeste da nosi crnu odeću, ali bar na njenom licu ima za nijansu više sreće i osmeha.

 

 

makonda-tracker